E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πως να εξοικονομήσετε νερό στο σπίτι σας

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013


Το νερό στον πλανήτη μας, αν και απαραίτητο για τη ζωή, όλο και λιγοστεύει. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε την κατανάλωση νερού στο σπίτι σας...


Εγκαταστήστε στο μπάνιο σας είδη υγιεινής με μπαταρίες μικρότερης ροής, με κατανάλωση λιγότερη από 7,5 λίτρα το λεπτό.

- Περιορίστε τον χρόνο που παίρνετε το μπάνιο σας και προτιμήστε να κάνετε ένα γρήγορο ντους από το να γεμίσετε την μπανιέρα σας. Επιπλέον, μην αφήνετε το νερό να τρέχει ενώ σαπουνίζεστε.

- Εάν το καζανάκι στο μπάνιο σας είναι παλιό, καταναλώνει πιθανότατα περισσότερο νερό, γι’αυτό αν έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να το αλλάξετε, αντικαθιστώντας το με ένα πιο καινούριο μικρότερης ροής που να καταναλώνει maximum λιγότερα από 6 λίτρα στο ένα πάτημα.

- Μειώστε την κατανάλωση νερού ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας. Αντί να αφήνετε τη βρύση συνεχώς ανοιχτή είναι καλύτερα να γεμίσετε ένα ποτήρι νερό για να ξεπλύνετε το στόμα σας.

- Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε και περισσότερη ενέργεια χρησιμοποιώντας πιο δροσερό νερό, ενώ το νερό που τυχόν περισσεύει στο νιπτήρα ή τη μπανιέρα σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε τα λουλούδια σας μέσα ή έξω από το σπίτι.

metrogreece.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger