E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ Οι Γερμανοί στρατιώτες που ανέπτυξαν στήθος λόγω των ασκήσεων!

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013



Ένα απίστευτο περιστατικό γυναικομαστίας καταγράφεται σε δεκάδες στρατιώτες ενός τάγματος της Γερμανίας όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος...
Οι άνδρες ανέπτυξαν στήθος στην αριστερή πλευρά του σώματος λόγω των ασκήσεων με τα όπλα τους!
Σύμφωνα με την εφημερίδα "German Herald", οι φαντάροι του τάγματος "Wachbataillon", το οποίο στέλνει αγήματα για επίσημες εκδηλώσεις, αναγκάζονται να χτυπούν το όπλο δυνατά στην αριστερή πλευρά του θώρακα, όπως φαίνεται και στο βίντεο.
Τα συνεχή και δυνατά χτυπήματα φαίνεται ότι διέγειραν τον αδένα του αριστερού μαστού με αποτέλεσμα να παράγονται ορμόνες που διεγείρουν την ανάπτυξη στήθους!
Όπως δήλωσε ο καθηγητής Μπιόρν Κράπολ, πλαστικός χειρουργός στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βερολίνου: "Υπάρχει σαφής σχέση ανάμεσα στις δραστηριότητες του τάγματος Wachbataillon και την ανάπτυξη στήθους στην αριστερή πλευρά".
Η "μονόπλευρη γυναικομαστία" διαγνώστηκε στο 75% των στρατιωτών του τάγματος που ζήτησαν να εξεταστούν, και 35 από αυτούς υποβλήθηκαν σε επέμβαση στο νοσοκομείο του Δρ Κράπολ.
Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε ότι το ζήτημα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.
Ίσως οι στρατιώτες θα έπρεπε τουλάχιστον να αλλάζουν πλευρά όταν κρατούν το όπλο ώστε να αναπτύξουν τουλάχιστον συμμετρικό μπούστο...
http://www.radar.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger