E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έρευνα: Δείξε μου τη φούστα σου να σου πω ποια είσαι!-Κάνε κι εσύ το τεστ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013


Η καλλιτέχνης Ρόζα Λέικ έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση ύστερα από την έρευνά της σχετικά με το μήκος της φούστας των γυναικών και την αναλογία μάκρους-χαρακτήρα.
Στην έρευνα της, η 18χρονη φοιτήτρια γραφιστικής και εικονογράφησης του Πανεπιστημίου Καπιλάνο του Βανκούβερ, δημοσιεύει μια φωτογραφία με τίτλο «Αποφάσεις για λογαριασμό της», σύμφωνα με την οποία εκεί που τελειώνει η φούστα μιας γυναίκας καταλαβαίνεις πόσο σεμνότυφη, κόσμια, προκλητική, τσούλα ή πόρνη είναι.
Η εικόνα δείχνει μια γυναίκα από πίσω φορώντας φούστα με δέκα λέξεις γραμμένες επάνω στο αριστερό της πόδι που δείχνει την κλίμακα συμπεριφοράς κάθε γυναίκας ανάλογα το πόσο κοντή ή μακριά είναι η φούστα.
Σε μόλις δύο εβδομάδες η φωτογραφία της Λέικ είχε αρκετούς επισκέπτες με περισσότερα από 270.000 σχόλια, καθώς αναρτήθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Κάποιος έγραψε στο Facebook: «Η φούστα της είναι μέχρι τον αστράγαλο… Ευτυχώς κοιμάμαι ήσυχος!» Ενώ κάποιος άλλος δείχνοντας αποστροφή προς την έρευνα, πρόσθεσε: «Σίγουρα… Ας κρίνουμε λοιπόν τις γυναίκες όπως κάναμε το 1600. Έλεος, Αηδιαστικό!»
Ωστόσο, μια old-fashion blogger, η Λάουρα Μπεκ, ανέφερε: «Αυτή η εικόνα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Όπως πολλές γυναίκες, έτσι και εγώ έχω υποστεί το τεστ μήκους αλλά σε παλιότερη εποχή όταν ήμουν στο σχολείο και φορούσα μια κοντή φούστα με αποτέλεσμα να είμαι δακτυλοδεικτούμενη από τους καθηγητές μου! Ένα maxi-dress όμως αμέσως μετά με επανέφερε στην πραγματικότητα». Η Μπεκ βέβαια δεν ισχυρίστηκε ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες το ίδιο, αλλά ότι αυτή η έρευνα έχει τη βάση της.
Η ίδια η Λέικ, βέβαια, με αυτή την έρευνα και τη φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση δήλωσε ότι ήθελε να σταματήσουν οι άνθρωποι να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα όταν πρόκειται για τις γυναίκες και τον τρόπο που ντύνονται.
Κάντε λοιπόν και εσείς το τεστ για να δείτε το χαρακτήρα της… Από κάτω προς τα πάνω έχουμε και λέμε:
- σεβάσμια
- σεμνότυφη
- ντεμοντέ
- κόσμια
- γυναίκα-πέφτουλας
- θρασύτατη
- προκλητική
- λυσσάρα
- τσούλα
- πόρνη

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger