E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Η κόρη μου είναι έσκορτ με νταβατζή την μάνα της», δηλώνει ο πατέρας της Λϊντσει Λόχαν

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013


Ο όγκος των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Λϊντσει Λόχαν αυτή την στιγμή είναι τόσο μεγάλος που ακόμη και η συγκεκριμένη δήλωση του πατέρα της δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους γνωρίζουν εκ των έσω την ψυχολογική της κατάσταση.
«Η κόρη μου πληρώνεται για να βγαίνει με πλούσιους άντρες. Τα ραντεβού της τα κανονίζει η μάνα της». Αυτή ήταν η ακριβής δήλωση του Μάικλ Λόχαν σε γνωστό gossip site που προκάλεσε, όπως είναι προφανές, θύελλα αντιδράσεων.
Προφανώς ο πατέρας της, με βεβαρυμένο παρελθόν καταχρήσεων και καταγεγραμένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, δεν αποτελεί τον πιο αξιόπιστο μάρτυρα.
Αλλά τα λεγόμενά του έρχονται να επιβεβαιώσουν πηγές από το περιβάλλον της που δηλώνουν πως «Τα ραντεβού κρατούν για μέρες και οι άντρες πληρώνουν για τα πάντα. Αεροπορικά εισιτήρια, δωμάτια ξενοδοχείου, φαγητό, ψώνια. Καθώς επίσης για κοσμήματα και άλλα δώρα».
Προσθέτοντας πως ένας από τους πελάτες της είναι και ο τρίτος στην διαδοχή για τον θρόνο του Μπρούνεϊ που  πλήρωσε 75.000 δολάρια για να παραβρεθεί στο ρεβεγιόν του στο Λονδίνο.
Αυτό που κάνει σαφές το δημοσίευμα είναι πως κανείς δεν ισχυρίζεται (γιατί κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώνει νομικά) ότι η Λόχαν προσφέρει σεξ με αντάλλαγμα χρήματα. Απλά ότι νοικιάζει τον εαυτό της για να συνοδεύει πλούσιους άντρες.
Τέλος, οφείλουμε να επισημάνουμε πως, λίγες μέρες μετά το δημοσιέυμα, ο πατέρας της Λόχαν άρχισε να φωνάζει πως ποτέ δεν έκανε τέτοια δήλωση, διευκρινίζοντας πως «δεν το είπα ποτέ αυτό. Προφανώς και η Λόχαν όπως και οι υπόλοιποι επώνυμοι κάνουν προσωπικές εμφανίσεις και πληρώνονται για αυτό. Για να πηγαίνουν σε γενέθλια, δεξιώσεις και λοιπά events. Αλλά όχι για σεξ. Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό».


http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger