E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 18 Ιανουαρίου 2013

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013



Κριός

21/3-20/4
Τα νεύρα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλός σύμβουλος για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Χρήματα θα έρθουν στην εργασία σου, που είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην μεταφέρεις τα προβλήματα και τις ανησυχίες της δουλειάς σου στο σπίτι. Το ήρεμο κλίμα που επικρατεί, μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε πεδίο μάχης και να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που θα σου είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η εικόνα σου δείχνει το αντίθετο από αυτό που νιώθεις.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου πρέπει σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, για συμφωνίες ή συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποια αδιέξοδα. Σκέψου και μετά πράξε, γιατί σε κάθε περίπτωση, ο ενθουσιασμός δε θα σε βοηθήσει. Θα υπάρχει εύνοια στις κοινωνικές εκδηλώσεις και θα μπορείς να κάνεις ιδιαίτερα χρήσιμες γνωριμίες.






Ταύρος
21/4-20/5
Αν είσαι Ταύρος, κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, σήμερα φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Μιλήστε ανοιχτά, για να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το, όπως μπορείς.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αρκεί να κινηθείς με προγραμματισμό και ομαδική δουλειά. Κάποιο οικονομικό θέμα ενδέχεται να προκύψει, που θα σε βάλει σε μεγάλες έννοιες και καλό είναι να αξιοποιήσεις την ημέρα, για να λύσεις νομικές υποθέσεις ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα έξοδα να μαζεύονται.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τον εαυτό σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά, αλλά και στα θετικά που έχεις πετύχει μέσα από τις κινήσεις σου.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη και χαλαρή Παρασκευή, αγαπητέ Δίδυμε, με ηρεμία και ερωτική διάθεση στο πλευρό του συντρόφου σου. Αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από κοντά σου, κάτι ενδιαφέρον προκύπτει μέσα στον εργασιακό σου χώρο και οι πλανήτες ευνοούν τις κινήσεις για να δημιουργήσεις το ερωτικό κλίμα που θέλεις.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Στα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε φέρει μπροστά σε νέες πηγές εσόδων. Μέχρι να κάνεις τις κατάλληλες συμφωνίες, απόφυγε τα έξοδα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα, φίλε Καρκίνε, με την Σελήνη να κινείται στον φιλικό για εσένα Κριό και μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αλλά κι εσύ πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως, ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την επικοινωνία και μπορείς, αγαπητέ Καρκίνε, να αξιοποιήσεις την εύνοιά του για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δεις ότι μπορείς να λύσεις πολλές καταστάσεις, που σε προβλημάτιζαν. Αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει το άλλο σου μισό, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πιστός στο πρόγραμμά σου και ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, με αλόγιστα έξοδα.





Λέων
23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση, ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα, που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, σήμερα είναι μια καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα μέσα στη σχέση σου. Μίλα ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Όσο διατηρείς την καλή επικοινωνία, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εσύ που δε λες να αποχωριστείς την μοναξιά σου, φρόντισε να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί σύντομα κάτι καλό θα προκύψει!

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα σήμερα, αγαπητέ Λέων, και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, αν αξιοποιήσεις σωστά κάποιες νέες προτάσεις.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα θα νιώσεις ότι σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον σου, φίλε Παρθένε. Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις, είναι να επικεντρωθείς στο παρόν. Γενικά μην αφήσεις να σε παρασύρουν οι σκέψεις του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην καταστρώνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώσεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Πάντως, οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις, που δεν περνούσαν καν από το μυαλό σου.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα μην αφήσεις κάποιες λεπτομέρειες να χαλάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Μίλησε ήρεμα και βρες τις λύσεις μαζί με το σύντροφό σου και θα δεις ότι θα περάσεις πολύ καλύτερα. Όσο για σένα, που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, σύντομα θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε καλύπτει.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, αγαπητέ Παρθένε, αλλά καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα, που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν και θα σε βγάλουν από την αγωνία.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, αγαπητέ Ζυγέ, να κάνουν την εμφάνισή τους και θα θελήσεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Κριό με τον Άρη από τον Υδροχόο ευνοεί τις προσπάθειές σου, οπότε με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, φρόντισε να αποφύγεις τις συζητήσεις που κουράζουν το ταίρι σου και δημιουργούν αρνητικό κλίμα μεταξύ σας, για να περάσεις μια όμορφη κι ερωτική βραδιά. Όσο για εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη συντρόφια, βγες με καλούς φίλους και κάνε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, για να ανανεωθείς και να νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, σήμερα θα έχεις μια καλή μέρα, καθώς κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα, για εσένα και την εμφάνισή σου. Φέρσου με μέτρο.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος, καθώς η Σελήνη κινείται στον Κριό και δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στις επαφές σου. Από την άλλη, η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δημιουργεί συνθήκες αρκετά καλές, ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να περάσεις μια όμορφη Παρασκευή, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε έχει κυριεύσει και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου, για τα θέματα που σε απασχολούν. Η κατανόησή του θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει αισιοδοξία. Αν η μοναξιά δε λέει να φύγει από κοντά σου, να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και να συνεχίσεις να κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις, για να βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Σκορπιός, η δουλειά σου σήμερα σου φέρνει επιτυχίες και θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Στα οικονομικά σου όμως, μην ανοίγεσαι με άσκοπες αγορές και κυρίως, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, που έχεις αμελήσει και εξακολουθούν να σε αγχώνουν.





Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, η σημερινή Παρασκευή είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα και έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος και στην ένταση που έχετε και οι δύο, από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, που σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να το ξεπεράσετε, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Όσο για εσένα, που στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και μείνε ανοιχτός σε διάφορες νέες γνωριμίες, που θα προκύψουν. 

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Φίλε Τοξότη, στη δουλειά σου σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που είχες βάλει. Ακόμα και στα οικονομικά σου έρχονται κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που πρέπει να συνυπολογίσεις στα έξοδά σου. Σκέψου τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τις καλύψεις και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν. Με προγραμματισμένες κινήσεις και όχι βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και να δείξεις μια πιο θετική διάθεση στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου, αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά αν το κάθε άτομο που σε πλησιάζει, σε ενδιαφέρει πραγματικά. Καλό είναι να μην ενδώσεις, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις σκέψεις σου βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος, για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που παραμένουν το μεγάλο σου άγχος.






Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, η σημερινή μέρα θα σου φέρει εξελίξεις, που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, κυρίως τώρα, με τη βοήθεια του Άρη στο ζώδιό σου. Όμως προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση, για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, καλό θα είναι να ηρεμήσεις λίγο και να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν. 

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις, που πρέπει άμεσα να αξιοποιήσεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, ίσως το άγχος και η ένταση να φτάσουν στο ανώτερο σημείο, αγαπητέ Ιχθύ, και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό να σε φέρουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις λύσεις, που αφορούν στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, να θυμάσαι πως η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται και σήμερα στον Κριό και να σου δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να πας πολύ καλά, φίλε Ιχθύ, καθώς η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου, απέναντι σε συνεργάτες ή ανώτερούς σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δεις να βελτιώνονται άμεσα.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger