E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Όπλα, ναρκωτικά και λεσβιακά φιλιά για τη Σελένα Γκόμεζ (φώτο & βίντεο)

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013



Το κοριτσάκι της Ντίσνεϊ και του Τζάστιν Μπίμπερ μεγάλωσε… επικίνδυνα! Η Σελένα Γκόμεζ συμπρωταγωνιστεί με την Βανέσα Χάτζενς στο επερχόμενο Spring Breakers με το τρέιλερ της ταινίας να μας αποκαλύπτει μια πολύ πιο… wild πλευρά των δύο νεαρών κοριτσιών.
Το Spring Breakers παρουσιάζει την ιστορία τεσσάρων φοιτητριών κολεγίου που ληστεύουν ένα κατάστημα προκειμένου να μπορέσουν να πληρώσουν για τις διακοπές τους στην Φλόριντα. Οι νεαρές κοπέλες παρουσιάζονται να πίνουν αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης, να καπνίζουν μαριχουάνα και να χρησιμοποιούν όπλα για να ληστέψουν το κατάστημα.
Ο Τζέιμς Φράνκο κάνει επίσης την εμφάνισή του στην ταινία, υποδυόμενος τον ρόλο ενός εμπόρου ναρκωτικών, με το όνομα Alien, ο οποίος γνωρίζει τις κοπέλες ύστερα από ένα δικαστήριο, πείθοντάς τες να τον ακολουθήσουν σε έναν τρελό κόσμο γεμάτο ναρκωτικά και βία.
Σε συνέντευξή της σχετικά με την ταινία, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Απρίλιο, η Σελένα Γκόμεζ δήλωσε: «Η Ντίσνεϊ ήταν η ζωή μου και, ως ένα σημείο, είναι ό,τι γνωρίζω μέχρι σήμερα από τον χώρο της τηλεόρασης. Τώρα που τελείωσε, πιστεύω πως είναι καλό για την καριέρα μου που αποφάσισα να συμμετάσχω σε κάτι τόσο ακραίο».
Η πρώην κοπέλα του Τζάστιν Μπίμπερ συνέχισε, αναφέροντας πως: «Το πιο απελευθερωτικό πράγμα σχετικά με την ταινία ήταν πως ταιριάξαμε αμέσως με τα κορίτσια, κάτι που μας έκανε όλες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να ωθήσουμε το μυαλό μας σε μέρη που δεν πιστεύαμε ότι μπορούσε να πάει. Ήταν τέλειο!».http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger