E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 19 Ιανουαρίου 2013

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Είναι καιρός, φίλε Κριέ, να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο και να σε ευνοεί, ξεκίνα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, είναι καιρός να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο, πολύ κοντά στα γούστα σου και σε αυτά που έχεις ονειρευτεί. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και το κλείσιμο κάποιας συνεργασίας. Άφησε τα συμπεράσματα για κάποια άλλη στιγμή και φρόντισε να είσαι ταπεινός και συνετός στις διεκδικήσεις σου. Αλλά και στα οικονομικά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα έξοδά σου αυξάνονται επικίνδυνα.







Ταύρος
21/4-20/5
Ευτυχώς, η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και αισιόδοξη σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει αρκετά καλά την σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε, αλλά λόγω του άγχους και της έντασης που σε κυνηγάει, δεν το βλέπεις. Φρόντισε να περάσεις ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό βράδυ με τον σύντροφό σου, κάνοντας όνειρα για τη σχέση και το κοινό σας μέλλον. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις στις προθέσεις σου και να είσαι ανοιχτός, ώστε να γοητεύσεις περισσότερο το αντίθετο φύλο. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην κοιτάς γύρω σου, δεν έχεις πολλές πιθανότητες γνωριμιών.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Ταύρος, κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα ζητήσουν σήμερα την άμεση επίλυσή τους, γι’ αυτό όσο κι αν τις αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία, φρόντισε να τις τελειώσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, μάλλον χρειάζονται δραστικές αλλαγές, για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, έχεις μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή από σήμερα και στο εξής να κινείται στον Υδροχόο, απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε κάνει μίζερο και κάνε τις κατάλληλες ενέργειες, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα καλύτερο αύριο για εσένα.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει. 

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και η διπλωματία, αλλά και η ευελιξία, θα σε σώσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρχίζουν να αποδίδουν.




Καρκίνος
22/6-22/7

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος, αγαπητέ Καρκίνε, και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φαίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελος σου να την ακολουθήσεις.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου, φίλε Καρκίνε, απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί αν δεν είσαι διαλλακτικός μαζί του, θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Πολύ καλή θα είναι η ημέρα για να ασχοληθείς με τα παιδιά και την βελτίωση των σχέσεων μαζί τους. Όσοι δεν έχετε σχέση, οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι στο χέρι σας να το γοητεύσετε!

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πολύ κοντά στους στόχους σου. Μην είσαι απόλυτος, αλλά χρησιμοποίησε την διπλωματική οδό, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως καταφέρει να αποταμιεύσεις κιόλας.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα το μυαλό σου, αγαπητέ Λέων, δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, χάρη στις επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έχεις εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σας. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να βρεις αυτό που θέλεις. 

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου δείξε προσοχή και συγκεντρώσου σε διάφορα ζητήματα, που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα. Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια, αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.




Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος, καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο, αγαπητέ Παρθένε. Ωστόσο, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εισέρχεται στον φιλικό για εσένα Υδροχόο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, αρκετά θέματα θα σε προβληματίσουν σχετικά με τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα φέρουν μια νέα πνοή, τόσο σε εσένα όσο και στον σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνησή σου. 

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει και με λίγη προσοχή, θα δεις τους στόχους σου να πλησιάζουν. Απόφυγε τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Κλείσε τρύπες, πριν κάνεις νέα έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις, φίλε Ζυγέ, ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, η περίοδος είναι καλή για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να κοιτάξεις το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, χάρη στην καλή διάθεση του συντρόφου σου, θα έχεις μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, που θα πάρει μακριά τις έγνοιες και όλα τα αρνητικά συναισθήματα, που έχεις για τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη, πριν τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου έχουν έξοδα που δεν περίμενες και είναι ώρα να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.




Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος, που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, με τον Ερμή να αλλάζει θέση και να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, οι ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδια σου πιο αποτελεσματικά δε θα λείψουν. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και αν μειώσεις λίγο τον εγωισμό και το πείσμα σου, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα, δίπλα στο ταίρι σου. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αξιοποίησε την επικοινωνία που σε χαρακτηρίζει, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις την διάθεση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις, που σε αγχώνουν. Φρόντισε τα οικονομικά σου ζητήματα και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.




Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα θα σου φέρει εκνευρισμό και ένταση, φίλε Τοξότη, από κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την συγκέντρωσή σου σε όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, γιατί είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις θέματα που σε απασχολούν. Αν πάλι έχεις παρέα τη μοναξιά, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει έτσι. Βγες με φίλους και θυμήσου πώς είναι να περνάς καλά. 

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις, αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που θα σε βάλουν σε σκέψη. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου που είναι πολλά.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μέρας για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα καταφέρεις πάρα πολλά και οι ιδέες που θα έχεις, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι σε κάποια ζητήματα σου. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολικές ή βιαστικές κινήσεις, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου εδώ και καιρό, με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Σήμερα, ίσως βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά, φίλε Αιγόκερε. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα, ώστε να βρείτε κοινούς κώδικες, για να επικοινωνήσετε ουσιαστικά. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο ταίρι, να ξέρεις ότι με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της, πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα. 

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις, που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Υδροχόε, και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Με τον Ερμή από εδώ και στο εξής να κινείται στο ζώδιό σου, ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση, για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα. 

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στη δουλειά σου θα επικρατήσει ηρεμία, φίλε Υδροχόε, αλλά δεν πρέπει να αφεθείς σε αποφάσεις, που νόμιζες πως δεν είναι για καλό σου. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα, καθώς ευνοούνται. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.



Ιχθείς
20/2,20/3

Για να προχωρήσεις μπροστά, αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις, που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, καλό είναι να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Είναι στο χέρι σου να γεφυρώσεις το χάσμα, που έχει ανοίξει ανάμεσά σας. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, απόψε βγες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με όποιο άτομο σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. 

Επαγγελματικά για το ζώδιο σας σήμερα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα στη δουλειά σου να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα σου γίνει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, για να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger