E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το δεύτερο χειρότερο «τιτίβισμα» της χρονιάς είναι της Παπαχρήστου

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012



 
Στη δεύτερη θέση στη λίστα των χειρότερων tweets στον κόσμο για το 2012 συγκαταλέγει το περιοδικό TIME το ρατσιστικό «τιτίβισμα» της Βούλας Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον περασμένο Αύγουστο.

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα... Τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!» έγραψε στο Twitter η πρωταθλήτρια του τριπλούν και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να την αποκλείσει από τους Αγώνες του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι στις πρώτες δηλώσεις της η Παπαχρήστου έκανε λόγο για ατυχές χιούμορ. Όταν τελικά η αθλήτρια απολογήθηκε δημόσια μέσω του διαδικτύου, ήταν ήδη αργά...



Στην πρώτη θέση βρίσκεται ένα «κακόγουστο» tweet που αφορά στο μακελειό που σημειώθηκε τον Ιούλιο σε κινηματογράφο στην πόλη Ορόρα στο Κολοράντο των Ηνωμένο Πολιτειών, κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας «The Dark Knight Rises», όπου 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 59 τραυματίστηκαν.

Την ώρα που όλη η Αμερική θρηνούσε σοκαρισμένη, το κατάστημα ρούχων CelebBoutique έγραψε ότι η λέξη Ορόρα είναι της μόδας, προσκαλώντας τους πολίτς να κάνουν τα ψώνια τους.


















http://www.tuned.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger