E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χειροπέδες σε 20χρονη κτηνοβάτη - Εκανε σεξ με τα σκυλάκια της από τα 13 της

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012


Χειροπέδες σε μια 20χρονη πέρασαν οι Αρχές της Αριζόνα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει η νεαρή αυτή της κτηνοβασίας, καθώς όπως καταγγέλθηκε και παραδέχθηκε και η ίδια, έκανε σεξ με τα δύο σκυλιά που είχε στο σπίτι της.


Την καταγγελία στην Αστυνομία για τη νεαρή κτηνοβάτη έκανε ο φίλος της, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η 20χρονη ασκούσε το... σπορ από την ηλικία των 13 χρόνων κάτι το οποίο γνώριζαν και οι γονείς της.

Η ίδια πάντως, όταν ρωτήθηκε για αυτό δήλωσε απλά «το έκανα γιατί κανείς άνδρας δεν μπορούσε να με κακοποιήσει σεξουαλικά».

http://www.dete.gr


Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Σχόλιο ΑντίΝεοταξίτη:

    Επί ευκαιρίας ειλικρινά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που συνέλαβαν την κοπελιά και δεν συλλαμβάνουν τα απάνθρωπα λαμόγια που έχουν τις απάνθρωπες πορνοεταιρείες και πορνοσελίδες κτηνοβασίας-ζωοφιλίας (bestiality-zoophilia) τύπου "tube" κτλ κτλ, που προωθούν την αποκτήνωση την ανωμαλία και ειδικά τον εξευτελισμό του ανθρώπινου γένους. Ίσως η κοπελιά να έπεσε πάνω σε σάιτ/φόρουμ/μπλόγκ με κτηνοβασίες θα το νόμισε φυσιολογικό και να το αποτέλεσμα!! Ειλικρινά είναι να τρελαίνετε κανείς!! Λοιπόν ξαναρωτάω σταράτα και αναρωτηθείτε: Γιατί οι κυβερνήσεις των κρατών του πλανήτη "φυλακή" μαζί με τις δικαιοσύνες επέτρεψαν και επιτρέπουν σάιτ με ερωτικές πράξεις ζώων και ανθρώπων;; Γιατί τα Ηνωμένα Έθνη (Ο.Η.Ε.) σιωπούν;; Οι Διώξεις Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών με τόση υπερτεχνολογία γιατί δεν κάνουν τίποτα;; Γιατί οι μηχανές αναζήτησης συμπεριλαμβάνουν απάνθρωπα σάιτ κτηνοβασίας κτλ ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποκλεισμού;; Τα Μ.Μ.Ε. και ο Τύπος γιατί δεν αποκαλύπτουν τα απάνθρωπα σάιτ κτηνοβασίας κτλ;; Τι κάνουν οι λεγόμενες ανθρωπιστικές οργανώσεις-φορείς;; Που είναι η ανθρωπιά;; Εμείς οι άνθρωποι γιατί δεν απαιτούμε από τις κυβερνήσεις να σταματήσουν τα απάνθρωπα σάιτ κτηνοβασίας και τους αφήνουμε να συνεχίζουν ακάθεκτα;; Μήπως ζούμε σε ένα Ψεύτικο Κόσμο Αναισθησίας, Υποκρισίας και Αδιαφορίας;; Ναί είναι η απάντηση!! Ας κοιτάξουμε και να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα πριν να είναι ήδη αργά!! Τελικά Αυτοί Ζουν, Εμείς Κοιμόμαστε. (They Live, We Sleep.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger