E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βάλτε λεφτά ρεφενέ για να... περπατήσετε στη Σελήνη

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012


Αρκετοί άνθρωποι θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα σεβαστό χρηματικό αντίτιμο για να κάνουν τους το γύρω του κόσμου, ωστόσο, μια εταιρεία με το όνομα Golden Spike προσφέρει σε «προνομιακή» τιμή ένα ταξίδι για δύο στο φεγγάρι.
Ο Αλαν Στέρν, πρώην αξιωματούχος της NASA, και νυν στέλεχος της πρωτοπόρου εταιρείας ανακοίνωσε ότι η Golden Spike θα είναι έτοιμη σύντομα να προσφέρει αυτό το πολυτελές ταξίδι.
Βέβαια το εισιτήριο θα είναι αρκετά τσουχτερό, καθώς ένα ταξίδι για δύο θα κοστίζει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, τουτέστιν 750 εκατομμύρια δολάρια έκαστος.
Ο Στέρν, μάλιστα, εξηγεί ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια, πλέον, μιας και οι κάψουλες και πύραυλοι που θα χρειαστούν έχουν ήδη εφευρεθεί! Τονίζει ακόμη ότι η τιμή είναι τόσο υψηλή γιατί στο πακέτο προσφέρεται και μια περατζάδα στην επιφάνεια της Σελήνης αντίστοιχη με εκείνη που είχαν κάνει ο Νιλ Αρμστρονγκ με τον Μπάζ Ολντριν στο μακρινό 1969.
Δε διευκρίνισε, ωστόσο, εάν η τιμή περιλαμβάνει έξοδα αποσκευών, ποτό και φαγητό, διανυκτέρευση στο φεγγάρι ή έστω αν υπάρχει πρόστιμο για υπέρβαρο.
Οι υποψήφιοι πελάτες; Προφανώς εκείνοι που έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν τόσα εκατομμύρια ή ένας πραγματικά πολύ πολύ ερωτευμένος που έχει τάξει στο ταίρι ταξίδι στο φεγγάρι.



http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger