E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτά είναι ζόρια: Ποδοσφαιριστής «έστειλε» τον manager του επειδή αυτός τον κάρφωσε στη γυναίκα του!!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μετά από τους δυο φίλους ποδοσφαιριστές που τα έσπασαν…ήρθε στο προσκήνιο μια άλλη φιλία που έλαβε τέλος! Πρωταγωνιστές; Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας, που εδώ και λίγο καιρό έχει κρεμάσει τα παπούτσια του και ο μάνατζερ του! Οι δυο τους γνωρίζονται πάνω από 15 χρόνια! Ήταν συνεργάτες αλλά πάνω απ” όλα φίλοι! Μάλιστα ο μάνατζερ είχε ξελασπώσει τον αθλητή πολλές φορές στο παρελθόν μετά από λάθος χειρισμούς του δεύτερου. Εδώ και δυο χρόνια όμως, δεν ανταλλάσσουν κουβέντα! Αιτία μια απιστία!!! Ο ποδοσφαιριστής-παντρεμένος με μια πανέμορφη γυναίκα-όποτε βρει ευκαιρία, αλλάζει παραστάσεις και …της τα φοράει κανονικά. Από το κρεβάτι του έχουν περάσει τραγουδίστριες, μοντέλα αλλά και απλές σερβιτόρες που τυχαίνει να του γυαλίζουν. Σε μια έξοδό λοιπόν με τον μάνατζερ ο ποδοσφαιριστής φλέρταρε με μια αιθέρια ύπαρξη που ήταν στο χώρο. Λίγη ώρα μετά έφυγε μαζί της και ακολούθησε μια βραδιά γεμάτη πάθος.


Όλα καλά μέχρι που τα καμώματα του έφτασαν στα αυτιά της συζύγου! Εκείνη έγινε έξαλλη και του τα χώσε για τα καλά! Μετά από συγνώμες και ατάκες του τύπου « Δε σήμαινε κάτι, δε θα επαναληφθεί ξανά» και άλλα τέτοια κλασικά εικονογραφημένα, η σύζυγος ηρέμησε… Άλλωστε εδώ που τα λέμε έχει συνηθίσει και σε καμία των περιπτώσεων δεν σκέφτεται τον χωρισμό. Είναι βολεμένο το κορίτσι. Τα έχει όλα στα πόδια του! Αφού λοιπόν τα βρήκε με τη γυναίκα του, πήγε την επόμενη μέρα στο σπίτι του φίλου και μάνατζερ! Τότε οι δυο άντρες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια… Ο ποδοσφαιριστής ήταν σίγουρος πως εκείνος τον κάρφωσε!

Τι κι αν ο άλλος προσπαθούσε να εξηγήσει πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν έπαιρνε χαμπάρι! Λίγο πριν φύγει από το σπίτι του…του είπε να μην τον ξαναενοχλήσει και πως οι δυο τους τέλειωσαν! Και το τήρησε αφού δυο χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν λένε ούτε καλημέρα. Βέβαια υπάρχουν και οι κακές γλώσσες που λένε πως ο αθλητής πείστηκε πως δεν τον κάρφωσε ο φίλος του όμως η σύζυγος που ήξερε πως τη μέρα της απιστίας είχε βγει μαζί του, του απαγόρευσε να έχει σχέσεις μαζί του καθώς τον θεωρεί κακή επιρροή και πως αν τους έβλεπε μαζί, θα τον χώριζε… Οπότε.. έκανε το χατίρι της γυναικάς για να μην έχει χειρότερα…

http://blogs.gossip-tv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger