E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2012

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Αγαπητέ Κριέ, ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Οργανώσου καλύτερα, ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου και, με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε, δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, φίλε Κριέ, δεν έχεις διάθεση για κουβεντούλες και ατέρμονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σου να νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον. Φρόντισε να μην δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις, για το καλό της σχέσης σου. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά, η Σελήνη από το βράδυ και μετά στο Ζυγό θα αλλάξει αυτή την κατάσταση και θα σου φέρει ευχάριστες εξελίξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, συμβουλεύσου ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου στα εργασιακά θέματα που σε αγχώνουν και θα βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα σε βγάλει από την πιεστική θέση που βρίσκεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρησε ό,τι κάνεις, για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.




Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο μέχρι το βράδυ και να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις με τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδέψεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ταύρε, αν η σχέση σου έχει παρουσιάσει ρωγμή, λόγω τρίτων προσώπων που έχουν εισβάλει ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, φρόντισε άμεσα να τους απομακρύνεις και να βρεις τον χρόνο να θεραπεύσεις τις όποιες πληγές. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, η λάμψη και η γοητεία σου θα φέρουν στα πόδια σου το πρόσωπο που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, τα εμπόδια που υπάρχουν στον χώρο της δουλειάς σου απαιτούν μία πιο ψύχραιμη συμπεριφορά από την πλευρά σου, προκειμένου να τα βγάλεις πέρα μαζί τους. Στα οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη από την Παρθένο πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σου για να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω, ό,τι κι αν σου πούνε και βάλε σχέδια για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, προσπάθησε να διώξεις όποιες ενοχές σου χαλούνε την διάθεση, σχετικά με τον λιγοστό χρόνο που αφιερώνεις στη σχέση σου και άλλαξε την συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην διστάσεις να έρθεις πιο κοντά σε ένα άτομο που γνωρίζεις χρόνια, γιατί και οι δικές του προθέσεις μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα χρειαστεί να επανεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις και ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι στην τακτική σου. Τόλμησε να προβείς σε αλλαγές, με σίγουρα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.



Καρκίνος
22/6-22/7

Η ημέρα απαιτεί από εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, αργά και σταθερά βήματα, καθώς και πολύ υπομονή. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν στην καριέρα σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Ποσειδώνα, θα φέρει ανεπιθύμητες εξελίξεις, που θα σε στεναχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο έρωτας σήμερα ευνοείται, αν είσαι Καρκίνος. Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό, ίσως πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, με μία επισημοποίηση ή ακόμη και με έναν γάμο. Η αλληλοκατανόηση και το τρυφερό κλίμα που θα υπάρχουν στο δεσμό σου, θα σε κάνουν ευτυχισμένο. Αν είσαι μόνος, να γνωρίζεις ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να σε πλησιάσουν ερωτικά, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά σου δεν τους το επιτρέπει. Άλλαξε την!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Επιστράτευσε όλη σου την προσοχή σήμερα στα θέματα της δουλειάς σου, φίλε Καρκίνε. Μην αφήσεις καμία λεπτομέρεια να σου ξεφύγει, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν εκπλήξεις, όχι και τόσο ευχάριστες. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να ισορροπήσεις αυτή την περίοδο και θα βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.



Λέων
23/7-23/8

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Λέων, και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, σιγά σιγά θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που ήταν σε στασιμότητα. Σήμερα φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές και μείνε όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους κι αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Λέων, θα πρέπει να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του δώσεις αυτά που αναζητά. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, δες μερικά πράγματα με άλλο μάτι και μην είσαι τόσο απαιτητικός από τη ζωή σου και από τους γύρω σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ευνοϊκή θα είναι η ημέρα για την επίτευξη των στόχων σου, αγαπητέ Λέων. Βάλε πλώρη, ακολούθησε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.



Παρθένος
24/8-22/9

Απόψε, αγαπητέ Παρθένε, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμα, αλλά και κάποιες από τις απόψεις σου. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σήμερα αν θέλετε να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας πονούν και δεν οδηγούν τη σχέση σας πουθενά. Μην κάνετε πισωγυρίσματα, για το καλό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε κάποιες γνωριμίες, αλλά θα είναι μάλλον εφήμερες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, ο χώρος της εργασίας σου σήμερα είναι αποδοτικός και σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μετρίασε λίγο τις αντιδράσεις ενθουσιασμού και μην δίνεις στους άλλους να καταλάβουν την ικανοποίηση σου. Με τον Άρη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα και να σε επηρεάζει άμεσα, υπάρχει κίνδυνος εκμετάλλευσης! Τα οικονομικά σου μπορούν να παρουσιάσουν βελτίωση, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.


Ζυγός
23/9-22/10

Όσο μπερδεμένα κι αν τα νιώθεις όλα μέσα στο κεφάλι σου, αγαπητέ Ζυγέ, να γνωρίζεις πως στην ουσία δεν είναι έτσι. Πρέπει όμως να βρεις το χρόνο να τα ξεδιαλύνεις και να προχωρήσεις. Η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από το βράδυ και μετά, είναι καλή για να απαλλαγείς μια και καλή από τις έννοιες και τις σκοτούρες, που σε προβληματίζουν αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, είναι καλύτερα να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από το σύντροφό σου, διαφορετικά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τσακωθείτε και να πείτε λόγια άσχημα ο ένας στον άλλον, λόγω της πίεσης και του εκνευρισμού που νιώθετε. Εσύ που ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις πως πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου για να βρεις τον άνθρωπο που θα γεμίσει τη ζωή σου και θα σε απαλλάξει από την μοναξιά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Αν έχεις αμφιβολίες, συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να ανοίξεις το οπτικό σου πεδίο και να δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Θα έχεις έντονο άγχος, για οφειλές οικονομικές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να κινηθείς με γνώμονα τη λογική σου.



Σκορπιός
23/10-22/11

Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Με την Σελήνη από την Παρθένο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου τις πρωινές ώρες, παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις πολλή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση είναι να κινηθείς ουδέτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητάς σου. Σήμερα, μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι σας. Η ερωτική ζωή των ελεύθερων Σκορπιών θα τονωθεί, από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια, αλλά και αλλαγές στην εργασία σου ευνοούνται, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να στέκονται σύμμαχοι στο ζώδιό σου. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου, διαφορετικά θα θεωρήσει πως είσαι αδιάφορος και σκληρός, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε θα σου χαρίσει το αίσθημα της ικανοποίησης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και με τους φίλους σας, γι’ αυτό μην τους κλείνετε την πόρτα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μην γκρινιάζεις όταν τα πράγματα στη δουλειά σου γίνονται ζόρικα και πιεστικά, φίλε Τοξότη. Βρες την κατάλληλη στρατηγική και επιστράτευσε όση πειθαρχία διαθέτεις, για να φτάσεις στους στόχους σου, χωρίς να παρεκκλίνεις πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Πολύ ευχάριστα και αρμονικά θα περάσει η ημέρα για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Το πλανητικό σκηνικό, με τον Άρη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα, επιβάλλει υπομονή και πειθαρχία. Λόγω της ευχάριστης διάθεσης που έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να την εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και οι θετικές εξελίξεις θα σου χτυπήσουν πολύ γρήγορα την πόρτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη! Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια τώρα, που η Αφροδίτη κινείται στον Σκορπιό και σε ευνοεί, γιατί μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά όποιο άτομο σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις τις συνεργασίες. Ωστόσο, μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Υδροχόος
20/1-19/2

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στη ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Υδροχόε. Ιδιαίτερα προς το βράδυ, που η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, οι συνθήκες γύρω σου θα είναι πιεστικές και πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα, θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε τραβούν πίσω. Κάνε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, θα αφορούν στα κοινά σας οικονομικά και γι’ αυτό καλό θα είναι να μην τις αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις, που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου, για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά σε μελλοντικά θέματα. Πριν πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, θα πρέπει να ξέρεις ότι κρύβουν μεγάλο ρίσκο και πρέπει να τα εξετάσεις εξονυχιστικά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.



Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα και επίσης ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση, φίλε Ιχθύ. Ωστόσο μην λειτουργήσεις παρορμητικά. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφος σου θα είναι διαθέσιμος, για να ανοίξεις κάποιες συζητήσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στη ζωή σου, αυτό το βράδυ, με τη Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, διεκδίκησε σήμερα το δίκιο σου στη δουλειά και μην διστάσεις να αντιμετωπίσεις όλους όσους σε αδικούν, με λογικά επιχειρήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger