E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκότωσε τον σύζυγό της-Και μετά ανακάλυψε πως ήταν γυναίκα με προσθετικό μόριο

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012




Την απίστευτη ιστορία της 27χρονης Καναδής Ελίζαμπεθ Ρουντόφκσι φέρνει στο φως η εκπομπή Fatal Vows του Discovery Channel. Εκεί όπου εξιστορεί το πως έμαθε ότι ο σύζυγος της -που την χτυπούσε ανελέητα- ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα που φορούσε προσθετικό μόριο για να μπορεί να επιτελεί τα συζυγικά του καθήκοντα.
Το γεγονός ότι ο εδώ και επτά μήνες σύζυγός της, Άντζελο Χέντινγκτον, επέμενε να κάνουν πάντοτε έρωτα με τα φώτα κλειστά και ότι ποτέ δεν είχε δει ο ένας τον άλλο γυμνό, δεν έβαλε ποτέ σε υποψίες την 27χρονη Ελίζαμπεθ. Άλλωστε, της είχε πει ως δικαιολογία ότι ντρεπόταν γιατί μια προηγούμενη γκόμενα του είχε κάψει τα γενετικά όργανα.
Εκείνη ήταν απλά χαρούμενη που είχε βρει τον άνθρωπο με τον οποίο ήθελε να περάσει την υπόλοιπη ζωή της. Ακόμη και αν ο τρόπος που είχε για να της δείχνει ότι την αγαπά ήταν να την κάνει «μαύρη» στο ξύλο.
Σύμφωνα με την ίδια «Ήμουν ευτυχισμένη, αλλά μου ήταν όλο και πιο δύσκολο να εξηγήσω πως γίνεται να χαμογελώ την ίδια ώρα που είχα το ένα μου μάτι πρησμένο».
Η κατάσταση έγινε σταδιακά όλο και χειρότερη με τον Άντζελο να την χτυπά, να την απειλεί με όπλο, να την μαστιγώνει με καμιτσίκι (κάθε φορά που το φαγητό δεν ήταν καλό ή δεν απαντούσε μια ερώτηση αρκετά γρήγορα) και -μια φορά- να την «παραβιάζει» με ένα μεταλλικό σωλήνα. Μέχρι που μια νύχτα, καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και μαχαίρωσε τον «άντρα» της στην κοιλιακή χώρα.
Το περιπολικό που κάλεσε και ήρθε την βρήκε σε κατάσταση σοκ. Μια κατάσταση που έγινε χειρότερη όταν ενημερώθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου ότι ο Άντζελο ήταν γυναίκα που φορούσε προσθετικό μόριο.
Όπως αποδείχτηκε αργότερα ο Άντζελο, που γεννήθηκε Άντζελα, προσποιούνταν πως ήταν άντρας από τότε που ήταν 14 ετών και είχε στο παρελθόν τόσο άντρες, όσο και γυναίκες εραστές.
Ενώ είχε απασχολήσει την αστυνομία και άλλη μια φορά όταν την κατηγόρησε εραστής της ότι τον είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο χωρίς φαγητό για μήνες, με αποτέλεσμα να χάσει 55 κιλά.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger