E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 1 Δεκεμβριου 2012

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012


ΚΡΙΟΣ 


«Home –made»



Αυτό το Σάββατο, σκέφτεστε να το περάσετε οικογενειακά, να διακοσμήσετε το σπίτι, να ξεθάψετε συνταγές, να μαγειρέψετε και να μαζέψετε κόσμο για να φάτε, να πιείτε και να αναβιώσετε καλές παλιές στιγμές. Συγχρόνως, η ερωτική διάθεση είναι απογειωμένη και το πάθος έχει πυρακτώσει. Αφήστε για άλλη μέρα «τσιγκλίσματα» προς πεθερικά και γονείς, αν δεν θέλετε να σας ακούσει όλη η γειτονιά.





ΤΑΥΡΟΣ 



«Τρυφερές χειρονομίες»



Σήμερα, θα βγείτε μαζί με οικεία πρόσωπα για φαγητό, θα χαζεύετε τις βιτρίνες με ρούχα και πράγματα με τα οποία μπορείτε να είστε πιο άνετα και ζεστά στο σπίτι και θα κάνετε και κάποια χάρη στη γιαγιά ή τον παππού. Συγχρόνως, είστε μυστικοπαθείς όσον αφορά κάποιες εκπλήξεις που ετοιμάζετε για το ταίρι σας και δεν λέτε τίποτα, θυμίζοντας τη σφίγγα.





ΔΙΔΥΜΟΙ 



«Πιο κοντά»



Κρύο, καιρός για δύο. Μαζί με το ταίρι σας μπορεί σήμερα να έρθετε πιο κοντά και να ζεσταθείτε στη φου – φου του έρωτα σας. Κάποιοι από εσάς θα αγοράσετε διακοσμητικά για το σπίτι, θέλοντας να προετοιμαστείτε για τις γιορτές ενώ δεν αποκλείεται να ψωνίσετε και πράγματα για κάποιο μωράκι. Με τον Άρη στον 8ο νιώθετε sex bomb και χορεύετε στους ρυθμούς αυτής της αίσθησης.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ 



«Όλο γλύκα»



Σήμερα, είναι μια ιδανική για να φτιάξετε πράγματα με τα χεράκια σας. Θα πλέξετε κοτσιδάκια, θα βάλετε κοκαλάκια, θα κόψετε τις αφέλειές σας και θα επιμεληθείτε το make – up σας σε ζεστούς τόνους. Φουλάρια, ζώνες, κασκόλ και σκούφοι θα βγουν από τη ντουλάπα για να αναδείξουν το ιδιαίτερο στυλ σας. Με Ερμή και Αφροδίτη στο Σκορπιό τα δίνετε όλα για τον έρωτα.





ΛΕΩΝ 



«Κουρνιάζετε στη γωνιά σας»



Κάπου ζεστά, ήρεμα και προστατευμένα θέλετε να βρεθείτε σήμερα για να χαλαρώσετε και να ξαναθυμηθείτε τη θαλπωρή της αγαλλίασης. Αν δεν έχετε ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα κάνετε προετοιμασίες για μια υπέρλαμπρη παραγωγή που όμως προς το παρόν κρατάτε επτασφράγιστο μυστικό. Συγχρόνως, ίσως δεχτείτε κάποια τηλεφωνήματα ή μηνύματα από φιλικά πρόσωπα.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ 



«Όλοι μαζί για την αγάπη»



Σήμερα, βρίσκεστε με φίλους που νιώθετε οικογένεια σας ή μπορείτε να μοιραστείτε τα εσώψυχα σας. Πολύ πιθανόν, να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις που αφορούν παιδιά ή σχετίζονται με στέγαση και είδη βασικής ανάγκης. Παράλληλα, με τον Άρη στον Αιγόκερω δίνετε όλη σας την ενέργεια για να χαρείτε τον έρωτα, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.  





ΖΥΓΟΣ



«Τι να διαλέξω;»



Σήμερα, είτε θα έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία γνωρίζετε ότι μπορούν να σας στηρίξουν ή πρόσωπα που εσείς τα τροφοδοτείτε με αγάπη, φροντίδα και στοργή. Συγχρόνως, η διαίσθηση θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη όσον αφορά σε επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά θέματα. Από τώρα, φροντίζετε για το τι δώρα θα βάλετε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δώρο, χωρίς ωστόσο να κάνετε αποκαλύψεις.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ



«Είστε μες στην καρδιά τους»



Νιώθετε όμορφα να σας νοιάζονται και να σας αγαπούν και σήμερα είναι μια μέρα που η επικοινωνία σας με τους άλλους θα εκπέμπει αγάπη και τρυφερότητα. Πολύ πιθανόν, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για το πώς θα περάσετε τις γιορτές ενώ θα κάνετε κάποιες βόλτες σε γνώριμα μέρη. Συγχρόνως, το ακαταμάχητο σεξαπίλ σας αυτή την περίοδο βρίσκετε στα ύψη.





ΤΟΞΟΤΗΣ 



«Κεραυνοβολημένοι»



Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο αφενός διερευνάτε οικονομικά θέματα και αφετέρου ξεχειλίζετε από ερωτισμό. Αναμφίβολα, θα φιλέψετε το ταίρι σας με αγάπη και τρυφερότητα ενώ συγχρόνως θα δοκιμάσετε να εκμαιεύσετε κάποια μυστικά του. Με τον Άρη στον δεύτερο ίσως πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τα εισοδήματά σας.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 



«Έλα πιο κοντά»



Σήμερα, κολυμπάτε στα όμορφα νερά της σχέσης σας νιώθοντας ασφάλεια και αγάπη. Πολύ πιθανόν, να φανερώσετε κάποιες ευαίσθητες πλευρές ενώ θα συλλέγετε εμπειρίες από επαφές με άτομα που χρειάζονται προστασία ή συμπόνια. Συγχρόνως, θα αισθανθείτε πολύ δυνατοί και έτοιμοι να κάνετε έναν δυναμικό ξεκίνημα που σχετίζεται άμεσα με την προσωπική σας ζωή.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ 



«Η συνταγή της επιτυχίας»



Σε ό, τι κάνετε βάζετε συναίσθημα και αυτό αποτελεί την αιτία για να έχει επιτυχία και να είναι αγαπητό από πολλούς. Παράλληλα, σήμερα θα έχετε την τάση να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη ρουτίνα που παραπέμπει πιθανόν σε ένα παλαιότερο μοτίβο συνηθειών σας. Με τον Άρη στον 12ο ίσως κάποιες επαγγελματικές κινήσεις να είναι απαραίτητο να κρατηθούν μυστικές.





ΙΧΘYΕΣ 



«Με επιμέλεια»



Σήμερα, φιλοτεχνείτε στον τομέα του έρωτα όπου νιώθετε εμπιστοσύνη, ασφάλεια και αγάπη. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά ενώ το σπίτι μπορεί να γίνει εστία χαράς και γιορτής. Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι ερωτική και συνάμα θα στοχεύει να κλείσετε μια και καλή κάποιες παρελθοντικές εκκρεμότητες.

astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger