E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προειδοποιηση- σοκ της NASA για το ημερολογιο των Μαγια

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012




Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να προειδοποιήσει αλλά και να ενημερώσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου, όταν και σύμφωνα με το υποτιθέμενο ημερολόγιο των Μάγια θα τελειώσει ο κόσμος. Σύμφωνα με τον οργανισμό παιδιά και έφηβοι είναι τρομοκρατημένα με αυτήν την προοπτικοί και έχουν βυθιστεί στην κατάθλιψη ενώ πολλοί είναι οι νεαροί που σκέφτονται μέχρι και να αυτοκτονήσουν.
Σύμφωνα με την Daily Mail η NASA επιχειρεί να εφιστήσει την προσοχή των γονέων προς τα παιδιά τους για να αποφύγουν τυχόν αναπάντεχες εξελίξεις. Τα παιδιά φαίνεται να είναι τρομοκρατημένα φοβούμενα το τέλος του κόσμου ενώ οι έφηβοι απελπισμένοι που δεν θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Το ρεπορτάζ φιλοξενεί δηλώσεις εργαζομένων στην οργανισμό οι οποίοι αποκαλύπτουν πως πολλοί νεαροί δεν τρώνε, δεν κοιμούνται και ορισμένοι ερευνούν τρόπους αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με τις φήμες περί Αποκάλυψης ένας πλανήτης ονόματι Νιμπούρου, ή Πλανήτης Χ, ο οποίος ανακαλύφθηκε από τους Σουμερίους θα συγκρουστεί με την Γη στις 21 Δεκεμβρίου καταστρέφοντας τα πάντα.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger