E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Τραι,ο Ζαγο και επωνυμη λαοθαλασσα στην πρεμιερα Καρρα-Παντελιδη-Παολα!

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012


Το αδιαχώρητο έγινε χτες στην πρεμιέρα του Βασίλη Καρρά της Πάολα και του Παντελή Παντελίδη στο Teatro.
Το TEATRO Music Hall υποδέχθηκε την πιο δυνατή συνεργασία του φετινού χειμώνα, όπως φάνηκε απ' την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου. Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες βράδυ  στο TEATRO με τον Βασίλη Καρρά, την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη να δίνουν τον καλύτερο τους ευατό. Ένα πρόγραμμα με αμέτρητες επιτυχίες και γνήσια λαικα τραγούδια για διασκέδαση μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.
Ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος η κοινή εμφάνιση του Βασίλη Καρρά με την Πάολα επι σκηνής για να τραγουδήσουν το νέο τους ντουέτο «Η αγάπη είναι θύελλα» αλλά και η συνάντηση του μεγάλου λαικού τραγουδιστή με τον Παντελή Παντελίδη στο ντουέτο « Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε». Στο πρόγραμμα συμμετέχει η Ελισάβετ Σπανού που απέσπασε τα πιο θερμά σχόλια αλλά και  ο Dj Valentino.
Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του TEATRO, αναμεσά τους ο Τραινός Δέλλας με την σύζηγο του  Γωγώ Μαστροκώστα, οΘοδωρής Ζαγοράκης με την σύζηγο του Ιωάννα Λίλη, ο Χρήστος Χολίδης, ο Φοίβος, η Ήβη Αδάμου, η Ελένη Φιλίνη, ο Μίχαλης Κουϊνέλης(Stavento), oι δημιουργοί  Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου.

http://www.soknews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger