E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θυμα trafficking απο Ρομα η μικρη Μαντλιν

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την μικρή Μαντλίν βγαίνουν σήμερα στο φως, 5 χρόνια μετά την εξαφάνιση της. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Σκότλαντ Γιαρντ, η μικρή έπεσε θύμα trafficking από Ρομά.
Σύμφωνα με το thedailybeast.com, η Σκότλαντ Γιαρντ το 2011, θεωρώντας πως η πορτογαλική Αστυνομία που έκλεισε την υπόθεση το 2008 είχε αγνοήσει πολλά και σημαντικά στοιχεία ανέλαβε και θεωρώντας πως η μικρή Μαντλίν είναι πιθανό να ζει ακόμη ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση.
Μεταφράζοντας περισσότερες από 100.000 σελίδες στοιχείων που είχε συλλέξει η πορτογαλική Αστυνομία, υποψιάζεται πλέον ότι είναι πολύ πιθανό η μικρή να έπεσε θύμα trafficking από Ρομά.
Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από τη μαρτυρία του Ρέιμοντ Χιούλετ, έναν άνδρα που είχε καταδικαστεί τρεις φορές για παιδοφιλία και δίπλα στον οποίο είχε θεαθεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, το βράδυ της εξαφάνισής της η μικρή Μαντλίν.
Σύμφωνα με τον Χιούλετ, ο οποίος στο μεταξύ έχει πεθάνει, η Μαντλίν έπεσε θύμα κυκλώματος διακίνησης παιδιών.
Είχε πει, επίσης, ότι είχε δει αθίγγανους να ψάχνουν παιδιά στην Αλγκάρβ (την πόλη που χάθηκε η Μαντλίν) προκειμένου να τα μεταφέρουν στο Μαρόκο, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να ισχύει, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ανάμεσα στο 2007 και στο 2008 που αναφέρουν πως η μικρή είχε θεαθεί στο Μαρόκο.

http://www.aniwthoi.net

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger