E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 tips για να την κερδισεις πριν καν της μιλησεις!

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012


Η μελαχρινή κουκλάρα του μπαρ με το μπλαζέ βλέμμα έχει κάνει όλα τα αρσενικά του μαγαζιού να ικετεύουν για μια ματιά της. Κι εσύ, θέλεις πολύ να την προσεγγίσεις. Επειδή όμως πριν την προσέγγιση πρέπει να σε προσέξει, να αντιληφθεί πως έχεις συνταράξει το «είναι» σου, να σε περιεργαστεί, διάβασε πέντε τρόπους για να σε γουστάρει πριν ανοίξεις το στόμα σου!


5. Αυτοπεποίθηση
Φαίνεται από τον τρόπο που κρατάς το ποτό σου. «Βγάζει μάτια» από τον τρόπο που καπνίζεις-αν καπνίζεις. Φαίνεται από τον τρόπο που «εξερευνάς» το περιβάλλον γύρω σου. Ναι, αν κρατάς το ποτήρι σφιχτά γιατί φοβάσαι πως θα σου πέσει, αν καπνίζεις σαν να είσαι χαρμάνης κανένα πεντάωρο ή κοιτάζεις σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν έχεις ελπίδες.
4. Το στυλ
Δεν έχει σημασία το πόσο ακριβά είναι τα ρούχα σου, αρκεί το ντύσιμό σου να «βγάζει» τον πραγματικό σου χαρακτήρα. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις γενικά. Δεν πρέπει να νιώθεις αμήχανα στα ρούχα σου, αντιθέτως, πρέπει κάθε φορά που ντύνεσαι για να βγεις να πιστεύεις πως είσαι πολύ «καυτός». Αν το πιστεύεις εσύ, θα το πιστέψουν και οι άλλοι. Αλλιώς, κινδυνεύεις να βάλεις κάποιο κουστούμι και να ακούσεις να φωνάζουν «καλέ κουστούμι, που τον πας τον άνθρωπο;»!
3. Δείξε την προτίμησή σου
Αν κοιτάς τη μελαχρινή κουκλάρα, αλλά και τη μέτρια ξανθιά-επειδή είναι ψηλή, αλλά και το μπάζο που έχει τα βυζιά έξω, συγνώμη που σου το λέω, αλλά εσύ ο ίδιος έδωσες πρόωρο τέλος στη βραδιά. Ο αρσενικός «κυνηγός» βάζει έναν στόχο και κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει. Τα ημίμετρα και οι συμβιβασμοί είναι για τους μέτριους, όχι για σένα! Στοχοπροσήλωση, λοιπόν. Δεν παίζεις με καμία άλλη, για σένα το μαγαζί έχει δύο άτομα μέσα… Εσένα και εκείνη! Καλά και τον μπάρμαν….
2. Ο ήρωας της παρέας
Αν όντως γουστάρει, θα σε παρακολουθεί. Όχι έντονα, μην περιμένεις να βγάλει κυάλια σαν ναυαγοσώστρια Πάμελα Άντερσον, αλλά με την άκρη του ματιού της θα σαρώνει τα πάντα! Αν αντιληφθεί πως είσαι η ψυχή της παρέας, όλοι προσπαθούν να σου μιλήσουν, πετάς ατάκες και γελάνε και σε κοιτούν με θαυμασμό, πίστεψέ με, θα ανέβεις τόσο πολύ στα μάτια της που θα βρει έναν τρόπο να σε… «προσκαλέσει»!
1.Η προσέγγιση
Αφού είσαι σίγουρος πως το μήνυμά σου έφτασε στον παραλήπτη και διέγνωσες κάποιες πιο επίμονες ματιές ή ένα αμυδρό χαμόγελο στην άκρη των χειλιών, μην το κουράζεις! Τη γουστάρεις και τη θέλεις δικιά σου! Δεν έχεις καμιά δικαιολογία… Περπάτα με αποφασισμένο βήμα, όχι γρήγορο, αλλά ούτε και το περπάτημα της γάτας-το μπαρ δεν έχει νάρκες. Τρία βήματα πριν την προσέγγιση, κοίτα την στα μάτια, χαμογελαστός και πες απλά «καλησπέρα». Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είναι δικό σου. Μην ανησυχείς, μην αγχώνεσαι, να είσαι ο εαυτός σου!

pkool.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger