E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το φαουλ της Θεοδωριδου με πρωτοτραπεζο πελατη…η διακοπη του προγραμματος και η πλατη του Λε-πα!!!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012


Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν μερικοί καλλιτέχνες ότι ο κόσμος είναι αυτός που τους…φτιάχνει και τους κάνει φίρμες! Με τα λεφτά που τους σκάνε στα τραπέζια κάποιοι βγάζουν ένα μερίδιο από τα έσοδα τους. Δεν θέλω να κάνω μεγαλύτερη ανάλυση απλά θα σας πω αυτό που μου μετέφεραν συνάδελφοι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο Σάββατο στο Βοτανικό. Όσοι δε το ξέρουν εκεί εμφανίζονται οι Θεοδωρίδου, Παπαρίζου και Πανταζής.

Το πρόγραμμα είναι καλό και κορυφώνεται με τον Πανταζή. Οι συμπεριφορές ωστόσο των αοιδών είναι κομματάκι αχαρακτήριστες… Πραγματικό γεγονός. Στο πρώτο τραπέζι έχει αράξει ένας κύριος που δείχνει λαγός. Στη γλώσσα της νύχτας…έχει διάθεση να κάνει ζημιά…Να πετάξει λουλούδια να φτιάξει τζίρο. Κάποια στιγμή πετάει λουλούδια στη Νατάσα. Τι το θελε το αγόρι. Η κυρία εκνευρίστηκε. Διακόπτει το πρόγραμμα και του λέει : «Φίλε, σέβομαι τον νταλκά σου και την καψούρα σου, αλλά μπορείς να συμπεριφερθείς πιο κόσμια και να δείξεις λίγο σεβασμό». Αυτό ακριβώς θα μπορούσε να πει και ο πελάτης για την τραγουδίστρια.

Γιατί εντάξει και πείτε ότι τα πετούσε με όχι και τόσο όμορφο τρόπο, δε θα μπορούσε να του το πει πιο διακριτικά από το να διακόψει το πρόγραμμα; Και περνάω στον Λε-Πα που κι αυτός σαν να σήκωσε τη μύτη λίγο. Μάλλον φταίει που το πρόγραμμα μέχρι τις κυρίες είναι υποτονικό και όταν βγαίνει ο κοντός-πλέον και κουτσός-γίνεται πανηγύρι…τι να πω ..Ο κόσμος ήθελε να βγάλει φωτογραφία μαζί του και αντί για το χαμόγελο, έβλεπαν πλάτη. Πονάει μωρέ αυτός στο πόδι…μη τον κρίνεται αυστηρά…

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger