E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιστορια ΣΟΚ : Σκοτωθηκε ενω εστελνε μηνυματα στον αγαπημενο της

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012


Η δραματική ιστορία ενός ζευγαριού «Κι εγώ σ’αγαπώ και θα κάνω τα πάντα για να είσαι ευτυχισμένος».


Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα της Emy Brochu στον αγαπημένο της, λίγο πριν το αμάξι που οδηγούσε συγκρουστεί με φορτηγό. Πρόκειται για ένα από τα δεκάδες τρυφερά μηνύματα που ο σύντροφος της κοπέλας Mathieu Fortin δημοσίευσε σε σελίδα που έφτιαξε στο Facebook στη μνήμη της Emy και στην προσπάθεια του να προειδοποιήσει τους οδηγούς για την επικινδυνότητα του να στέλνουν μηνύματα όταν οδηγούν.

  Μεταξύ των μηνυμάτων που δε διαβάστηκαν ποτέ από την Emy καθώς είχε ήδη συμβεί το δυστύχημα, ήταν και η ερώτηση του Mathieu «Είναι όλα καλά αγάπη μου; Ανησυχώ», εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αγωνία του καθώς δεν είχε λάβει για αρκετές ώρες μήνυμα από εκείνη. Ήταν όμως ήδη αργά… Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας η χρήση κινητού ήταν αυτή που προκάλεσε το δυστύχημα καθώς απέσπασε την προσοχή της Emy.

 «Το πόρισμα ήταν πραγματικά σοκαριστικό για μένα γιατί τη στιγμή που συνέβη το τραγικό γεγονός ήμουν σε συζήτηση μαζί της», γράφει στο Facebook ο Mathieu για να καταλήξει «Ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα. Πότε ένα μήνυμα ή ένα e-mail ήταν πιο σημαντικό από τη ζωή την ίδια;». Με στόχο να αποφευχθούν παρόμοια τραγικά περιστατικά και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος ο Mathieu ζήτησε από φίλους και γνωστούς να διαδώσουν την προσωπική του ιστορία.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger