E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ερωτικη εβδομαδα για ολα τα ζωδια

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 5/11 έως 9/11;

ΚΡΙΟΣ
aries
Έχετε ανεβάσει τον πήχη ψηλά και πορεύεστε με σιγουριά ότι έχετε επιλέξει το σωστό. Σίγουρα είστε σε πολύ καλό δρόμο και για μερικούς από εσάς μπορεί να είναι και η περίοδος που θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αλλά χρειάζεται να μην τραβάτε από τα μαλλιά ένα θέμα που δεν βγαίνει, γιατί θα κουραστείτε και εσείς αλλά και κουράσετε και τον άλλον. Είναι η περίοδος που όλα θα φανούν και θα βγουν στην επιφάνεια χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο. Η επιρροή ενός Σκορπιού είναι βαθιά και καταλυτική. Όσοι έχετε σκοπό να κολυμπήσετε στα βαθιά, τότε η σχέση μαζί του θα είναι μαγική. Όσοι όμως θέλετε κάτι το ανάλαφρο ένας Δίδυμος, ή ένας Ζυγός είναι ότι σας χρειάζεται να σας επαναφέρουν το κέφι και την χαρά στην ζωή. Ο Καρκίνος έχει δυσκολία προσαρμογής μαζί σας, αλλά στις 5/11 θα κάνει την παρουσία του αισθητή.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Έχετε επωμισθεί με παραπάνω υποχρεώσεις και αυτό σας δημιουργεί άγχος σε σχέση με την εικόνα σας. Από αυτό η προσωπική σας σχέση έχει εμπόδια, τα οποία τελικά τα βάζετε εσείς. Η επαφή με έναν Παρθένο αντί να σας βάζει μέσα σε ένα πρόγραμμα μπορεί να σας αποπροσανατολίζει. Το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένας Σκορπιός και ίσως μεγαλύτερο πρόσωπο από εσάς, μπορεί να καταλήξει σε κάτι πολύ σοβαρό. Μέσα στον εργασιακό χώρο γίνονται νέες ζυμώσεις μέσα από γνωριμίες με άτομα που μπορεί να μην είναι σταθεροί συνεργάτες στον χώρο της εργασίας σας, αλλά να προέρχονται από έξω. Αυτό και σας αγχώνει, επειδή δεν θέλετε να έχετε μπερδεμένα τα επαγγελματικά σας με την ερωτική σας ζωή, αλλά από την άλλη ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε. Επειδή εύκολα δεν εμπιστεύεστε, είναι ευκαιρία να εμπιστευτείτε και να προχωρήσετε πιο βαθιά.
  ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Αναγνωρίζεται η αξία σας και έχετε αρκετές κατακτήσεις αυτή την περίοδο. Η αξία σας βέβαια δεν έχει διαφοροποιηθεί από παλιά, αλλά έχουν διαφοροποιηθεί οι συνθήκες που θα σας φέρουν και πάλι στο προσκήνιο. Γενικά τολμήστε να κάνετε εξομολογήσεις, ανοίγματα και πάνω από όλα να είστε με ανοικτά αυτιά στο πρόβλημα του άλλου. Μερικές φορές δείχνετε ότι ακούτε αλλά δεν συμμετέχετε, γιατί το μυαλό σας τρέχει αλλού. Σίγουρα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είσαστε περισσότερο δραστηριοποιημένοι και σαν να σας έχει κτυπήσει ένας κεραυνός και θέλετε να τα λύσετε όλα τώρα εδώ και επί τόπου. Καλό είναι να γίνετε λιγότερο βιαστικοί για να προλάβετε λάθη που μετά δεν θα μπορούν να αναιρεθούν. Επειδή αυτές τις ημέρες το περίφημο μυαλό σας μπορεί να είναι λίγο χαοτικό, χρειάζεται να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για να είσαστε συγκεντρωμένοι ακόμα και στα θέλω των άλλων. Η τύχη του έρωτα είναι με το μέρος σας και κυρίως από 6.11 έως 7.11 όπου εκεί θα μπορεί να υπάρχει ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Για να είσαστε σε καλή ψυχολογία χρειάζεται να είστε πολύ διπλωμάτες και έτοιμοι να κάνετε μεγάλες υποχωρήσεις, αλλάζοντας την γκρινιάρικη ή απαιτητική συμπεριφορά. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό και χρειάζεται να φτιάξετε το περιβάλλον σας, αλλά και τον τρόπο που δείχνετε τα συναισθήματά σας, καλό είναι να είσαστε πιο επικοινωνιακοί και ανοικτοί. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε ότι μια σχέση δεν είναι ποτέ δεδομένη και θα πρέπει και εσείς να προσπαθήσετε και όχι να μένετε με θυμό ή με τα χέρια σταυρωμένα και ακούγοντας μόνο τα δικά σας θέλω. Η 5.11 είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας και θα ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και γενικά τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μια γνωριμία με Παρθένο θα σας κάνει να νιώσετε ζεστασιά και οικειότητα. Κυρίως μέσα από τον εργασιακό σας χώρο από 8.11 έως 9.11.

ΛΕΩΝ
leo
Έχετε όλα τα φόντα να είστε ερωτικοί και πολύ παιχνιδιάρηδες. Το σώμα σας και γενικά η καλυτέρευση της εμφάνισής σας θα σας βοηθήσει στην αυτοπεποίθησή σας. Η επαφή με άτομα που σας πηγαίνουν θα σας ανεβάσει το κέφι και κυρίως αν ασχολούνται με καλλιτεχνικά θέματα, γιατί από εκεί εσείς θα εμπνευστείτε και θα έχετε μεγαλύτερη ζωντάνια και κέφι. Θα γίνετε όμως πιο απαιτητικοί και ίσως και περισσότερο ζηλιάρηδες αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Υδροχόο. Νέα γνωριμία με Τοξότη θα σας ενθουσιάσει. Καλές ημέρες για να διαχειριστείτε το οτιδήποτε θα είναι η 6/11 και η 7/11.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Έχετε πολλές επιρροές που σας βγάζουν έξω από τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Ίσως να βρεθείτε ξαφνικά να περνάτε κρίση και να πιάσετε τον εαυτόν σας ότι θέλει να φλερτάρει ή να κάνει ένα εφηβικό ξέσπασμα. Ο Δίδυμος, ο Τοξότης σας δίνουν πολλές αφορμές αλλά τίποτε ουσιαστικό μπορεί να μην γίνεται. Ένα μήνυμα από ένα άτομο που είχε χαθεί θα σας αναστατώσει. Καλή ημέρα για σας και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Καρκίνο ή θέλετε να μιλήσετε για θέματα οικογένειας, θα είναι η 5.11. Μεγαλύτερη δύναμη θα πάρετε από 8.11 όπου εκεί θα είσαστε πιο σίγουροι για τον εαυτόν σας.

ΖΥΓΟΣ
libra
Συνεχίζει η εύνοια σας για αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε. Όταν είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτόν σας αυτό θα σας βοηθήσει στην σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω, όπου εκεί μερικές φορές νιώθετε ότι χάνετε το παιχνίδι. Αντίθετα ο Τοξότης είναι με το μέρος σας και πιο εύκολος για να τον κατακτήσετε, αρκεί να είσαστε ευέλικτοι και να μην του στερείτε την ελευθερία του. Η 6.11 έως 7.11 θα είναι δυο πολύ καλές ημέρες για να πάρετε αυτά που σας λείπουν και να γίνετε -και γιατί όχι;- και το επίκεντρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Προσπαθείτε να κρατηθείτε, αλλά με το δικό σας τρόπο που σημαίνει δεν κάνω και πολλά πράγματα αν δεν μου το ζητήσουν. Πάντα χρειάζεστε κίνητρο για να μπείτε στο παιχνίδι και αν είναι και Λιοντάρι θα σας δελεάσει με την ζεστασιά του, αλλά εκεί χρειάζεστε να μην είσαστε απόλυτοι για να το κατακτήσετε. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ καλά για σας. Από τις 6.11 μέχρι και τις 7.11 θα σας συγκινήσει και ένας Υδροχόος ο οποίος θα είναι πολύ ζεστός και αποκαλυπτικός. Σίγουρα από φίλους και γνωστούς έχετε υποστήριξη και αυτό σας βοηθάει γιατί νιώθετε στήριξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Νιώθετε ότι έχετε το πάνω χέρι γιατί αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτόν σας και αυτό αντανακλά και στην προσωπική σας σχέση. Ο Άρης που είναι στον Τοξότη συνεχίζει να σας δίνει μεγάλη ενέργεια αλλά και τάση για να κατακτήσετε και τους πιο δύσκολους στόχους. Καλό είναι να είστε όμως συνετοί στα βήματά σας και κυρίως αν έχετε γνωρίσει ένα πρόσωπο που σας αρέσει πάρα πολύ. Τα λόγια σας καλό είναι να πηγαίνουν μαζί με τις πράξεις σας. Δεν σας συμφέρει να γίνεται υπερβολικοί, γιατί έχετε την τάση μερικές φορές να ενθουσιάζεστε και μετά να σας περνάει. Μπορεί και να πληγώσετε κάποιον από την βιασύνη σας και κυρίως έναν Καρκίνο που δεν καταλαβαίνει τον επεκτατικό σας τρόπο. Να είστε προσεκτικοί στις 8.11 και 9.11 γιατί πρακτικά θέματα μπορεί να σας αγχώσουν και να χάσετε τον έλεγχο κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο η Ιχθύ.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με καλούς οιωνούς γιατί θα νιώσετε το μοίρασμα και την συντροφικότητα με έναν Καρκίνο. Η σχέση με ένα καρμικό Λιοντάρι πάντα θα σας βγάζει στην επιφάνεια κάποια θέματα που θα χρειαστεί να λύσετε με τον εαυτόν σας. Η ζεστασιά και η έλλειψη φόβου ίσως να είναι τα κομμάτια που θα χρειαστεί να αποκτήσετε για να δυναμώσετε και να είσαστε πολύ προσιτοί. Αν είσαστε σε ταξίδι, θα κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας επηρεάσει εντονότατα. Η επιστροφή ενός Κριού μπορεί στην αρχή να σας ενθουσιάσει αλλά στην πορεία θα σας δυσκολέψει. Καλύτερες ημέρες από 8.11 έως 9.11.
  ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Είστε σε μια καλή φάση αφού αρκετοί οιωνοί είναι με το μέρος σας. Ένα πρόσωπο σίγουρα σας βγάζει το κρυμμένο πάθος στην επιφάνεια και ίσως να είναι και ένας Σκορπιός. Είναι πάντως καλό να δείχνετε τα συναισθήματά σας που και που, γιατί μπορεί να σας αποκαλέσουν και παγωμένους επειδή αρκετές φορές μπορεί να είστε και ανέκφραστοι. Σίγουρα το Λιοντάρι θα σας εμπνεύσει για να δείξετε περισσότερα συναισθήματα και επειδή υπάρχει πάθος και ένταση μεταξύ σας, θα είσαστε πιο εκδηλωτικοί και ερωτικοί. Η υπηρεσία και η προσφορά μέσα σε μία σχέση είναι αναγκαία για να δείτε και την πρακτική πλευρά της σχέσης και αυτό ίσως να είναι αναγκαίο γιατί με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεστε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία στις 8 και 9.11.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Υπάρχει γύρω σας μεγάλη κινητικότητα από νέες γνωριμίες και επαφές. Σε μερικούς από εσάς η διάθεσή σας για πίστη ίσως έχει πάει περίπατο, γιατί κάποιοι περνάτε κρίση και δεν είστε ικανοποιημένοι επειδή δεν έχετε κατανόηση, όπως λέτε. Χρειάζεται να δείτε βαθιά μέσα σας τι συμβαίνει για να καταλήξετε τι θέση θα πάρετε, αν θέλετε να είστε θύμα ή ένας ανεξάρτητος ισότιμος άνθρωπος. Γενικά βγαίνετε πιο εύκολα από το καβούκι σας τώρα τελευταία, και κυρίως με την προτροπή ενός Τοξότη, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχετε σχέση μαζί του. Η γνώση γενικά σας ξυπνάει και σας δίνει την χαμένη αυτοπεποίθηση σας πίσω. Η επιρροή ενός Σκορπιού πάνω σας είναι καταλυτική γιατί σας βοηθάει να σταθεροποιηθείτε και να νιώσετε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Στις 5.11 θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας και δυνατές οικογενειακές στιγμές. Η συνεργασία και η προτροπή στην λογική θα είναι πιο εύκολη από 8.11 έως και 9.11.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger