E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το ΑΤΜ στο Σουφλι μοιραζει πενηνταρικα..........

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012


Και εκεί που έχει απελπιστεί κανείς και αναζητά λύση στα οικονομικά του προβλήματα (τη συνήθεια που… δεν έγινε λατρεία), να που ξεπροβάλλει σαν Μάννα εξ ουρανού το ΑΤΜ της… κρίσης!

Ποιο είναι αυτό; Μα ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, το οποίο δίνει περισσότερα χρήματα απ’ όσα ζητά ο κάτοχος της κάρτας και μάλιστα χωρίς να τον χρεώνει γι’ αυτά!

Το.. θαυματουργό ΑΤΜ φάνηκε στο ακριτικό Σουφλίκαι -όπως καταλαβαίνετε- μετά τον πρώτο πολίτη που το αντιλήφθηκε, έγινε ο κακός χαμός!

Η ουρά που σχηματίστηκε ξεπερνούσε και αυτές… στις «καλές» μέρες στις εφορίες! Ο διευθυντής της τράπεζας βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει και όταν πληροφορήθηκε την αιτία της ουράς, πανικόβλητος ζήτησε να διακοπεί η λειτουργία του ΑΤΜ,σύμφωνα με το star.gr.

Φυσικά, αναζητήθηκε η αιτία του πολύ ευχάριστου (για τους πολίτες μόνο, φυσικά) λάθους ήταν ηαπροσεξία ενός υπαλλήλου της τράπεζας που έβαλε τα 50ευρα στη θέση που μπαίνουν τα 20εύρα!

Οι ευχές «πάντα τέτοια» δεν φαίνεται να «καλάρεσαν» στον διευθυντή της τράπεζας, ο οποίος ενδεχομένως να εξετάσει και την τιμωρία του υπαλλήλου. Σκοπεύει, πάντως, να ζητήσει τα χρήματα πίσω από τους τυχερούς που εκμεταλλεύτηκαν το «γενναιόδωρο» ΑΤΜ!




http://troktiko.eu/




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger