E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δύο επιστήθιοι φίλοι, ο Ben (Aaron Taylor-Johnson), πασιφιστής, και ο Chon (Taylor Kitsch), πρώην πεζοναύτης ασχολούνται με την τοπική επιχείρησή τους καλλιέργειας μαριχουάνας και έχουν την απόλυτη μεταμοντέρνα οικογένεια καθώς μοιράζονται και την ίδια γυναίκα, την Ο (Blake Lively).


Η ονειρεμένη ζωή τους θα διαταραχθεί όταν η "βασίλισσα" μεγάλου μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών (Salma Hayek) και το "δεξί της χέρι" (Benicio Del Toro) θελήσουν να συνεργαστούν μαζί τους. Όταν η Ο απαχθεί από το καρτέλ, οι δύο εραστές θα κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν.


Ηθοποιοί: Blake Lively, Taylor Kitsch, Aaron Johnson, Jana Banker



Σκηνοθεσία: Oliver Stone
Σενάριο:  Shane Salerno, Don Winslow, Oliver Stone, Don Winslow
Πρεμιέρα: 27/09/12
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: Crime | Drama
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
IMDB Link: www.imdb.com/title/tt1615065/


Πρόκειται για την unrated έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι έχω προσθέσει όλους τους υπότιτλους που έλειπαν - μη ρωτήσετε πόσοι, έχασα το μέτρημα από ένα σημείο και μετά - ενώ υπήρξε επιμέλεια σε βάθος με βάση το επίσημο Αγγλικό κείμενο που κυκλοφορεί.


Συγχρονισμός υπήρξε σε λίγα σημεία, σχεδόν όλη η ταινία χρονίστηκε εκ νέου λόγω των προσθηκών και όχι μόνο, ενώ στα περισσότερα σημεία που μιλούν άλλη γλώσσα, υπάρχουν ενσωματωμένοι Αγγλικοί υπότιτλοι.

Τέλος, δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω την πολύ καλή προσπάθεια του GV, να αποδώσει εξ ακοής διαλόγους - συγχωρέστε με - παλούκι κυριολεκτικά. Πάρα πολύ δύσκολη ταινία ως προς αυτό αλλά για μένα έχει κάνει πολύ καλή προσπάθεια.

Και για να προλάβω τους 'καλοπροαίρετους", ναι οι προσθήκες είναι δικές μου μιας και όταν κυκλοφόρησε το αρχείο "Full Subs" είχα ήδη φτάσει στους 1200 υπότιτλους, οπότε απλά συνέχισα στο πρωταρχικό κείμενο του G.V. 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger