E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ακολασιες σε ουρητηρια στην Πατρα

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012


Ακολασίες σε ουρητήρια στην Πάτρα

Σε πιάτσα αγοραίου σεξ, έχουν μετατραπεί τα ουρητήρια της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα, με ομοφυλόφιλους κατά κύριο λόγο νεαρούς να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους σε ηλικιωμένους πολίτες, έναντι εξευτελιστικής αμοιβής.

Ο φακός της τοπικής εφημερίδας «Κόσμος» έγινε αυτόπτης μάρτυρας μιας τέτοιας «συναλλαγής», η οποία ορίστηκε έναντι 5 ευρώ στον προθάλαμο των δημόσιων ουρητηρίων που βρίσκονται κάτω από το Μέγαρο Λόγου και Τέχνης και «εκτελέστηκε», σε μία από τις στενές τουαλέτες

Κοινή διαπίστωση είναι πάντως, ότι το τελευταίο διάστημα, το φαινόμενο έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας. Ελέω οικονομικής κρίσης, Έλληνες και αλλοδαποί, επιδίδονται σε αυτές τις πρακτικές, προκειμένου να εξασφαλίζουν ένα μικρό χαρτζιλίκι.

Πάντως, οποιοσδήποτε πολίτης χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες τουαλέτες, διαπιστώνει ιδίοις όμμασι ότι οι επιφάνειές τους, έχουν πλημμυρίσει ασφυκτικά από ιδιόγραφες «αγγελίες» επίδοξων πελατών και εραστών, που δημοσιοποιούν μάλιστα τα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να επέλθει η απαραίτητη «συμφωνία».

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα και έξω από κάθε έλεγχο, ιδιαίτερα στα αποχωρητήρια κάτω από το Μέγαρο, τα οποία δεν φυλάσσονται και δίνεται έτσι οι ευκαιρία στους επιτήδειους, να «αλωνίζουν». Όμως και στις άλλες τουαλέτες της πλ. Γεωργίου, η παρουσία των επιστατών, δεν αποθαρρύνει αυτά τα στοιχεία, που με θρασύτητα επιδίδονται σε παρόμοιες προκλητικές ενέργειες.

http://www.newsbeast.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger