E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα 10 πιο δημοφιλη apps για το 2011.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012


10.Mixology
Έχεις όρεξη για ένα κοκτέηλ; Το Mixology σου δίνει τη δυνατότητα με τα υλικά που έχεις στη διάθεσή σου να φτιάξεις όμορφα κοκτέηλ για σένα και την παρέα σου. Έξτρα θα απολαύσεις μυστικές συμβουλές για εκρηκτικούς συνδυασμούς, αλλά και τα απαραίτητα για μια τέλεια κάβα.
9.Pandora
Η εφαρμογή Pandora Radio παίζει αποκλειστικά την αγαπημένη σου μουσική! Εισάγεις το όνομα του αγαπημένου σου καλλιτέχνη ή των αγαπημένων σου τραγουδιών και η εφαρμογή θα κατασκευάσει ένα ραδιοφωνικό σταθμό μόνο για σένα! Ανακαλύπτεις συνεχώς καινούρια τραγούδια, τα ακούς και διασκεδάζεις.
8.Netflix
Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Πρόκειται για την για την υπηρεσία διανομής streaming κινηματογραφικού περιεχομένου. Θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ειδικά για ανθρώπους που διανύουν πολλά χιλιόμετρα μιας και τους κρατά απασχολημένους για πολλές ώρες.
7.Fruit Ninja Lite
Ποιος θα πίστευε πως ο εχθρός του Νίντζα θα ήταν ένα φρούτο; Κόψε στη μέση το φρούτο που εκσφενδονίζεται πριν πέσει στο πάτωμα και απόφυγε τις βόμβες! Εάν τύχει να πέσεις πάνω σε μια από αυτές απλά εξαφανίζεσαι. Ένα από τα δημοφιλή παιχνίδια που έδειξε ο κόσμος να προτιμά το 2011.
6.Amazon
Η αγαπημένη βιβλιοθήκη – ηλεκτρονικό κατάστημα από τη στιγμή που απέκτησε το δικό της app εκτοξεύτηκε αφού με την κίνηση του δαχτύλου μπορείς να πλοηγηθείς, να ενημερωθείς και να γεμίσεις το καλάθι αγορών σου. Παράλληλα, η εφαρμογή του Amazon σου δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεις τιμές στα προϊόντα, αλλά και να δεις μικρές φωτογραφίες από το προϊόν.
5.Google Earth
Η μίνι εκδοχή του Google Earth σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο με ένα κλικ από όπου κι αν βρίσκεσαι. Είτε έχασες τον προσανατολισμό σου, είτε θέλεις να σημειώσεις μια διαδρομή, με το πάτημα του δαχτύλου θα λυθούν όλα μπροστά στην οθόνη του κινητού σου.
4.Angry Birds
Άκρως επικίνδυνο και εθιστικό, το παιχνιδι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να προσλάβεις πουλιά για να εξουδετερώσεις τα κακά πράσινα γουρούνια που κλέβουν αυγά. Ανήκει στα πιο δημοφιλή παιχνίδια σε όλο τον κόσμο με φανατικούς στο είδος αυτό που κολλάνε μέχρι πρωϊας παίζοντας έναν ακόμη γύρο. Η πραγματική πρόκληση; Να καταφέρεις να αφήσεις το κινητό…
3.Skype
Με τη εφαρμογή του Skype στο κινητό σου συνδέεσαι με τις επαφές σου και μπορείς να κάνεις δωρεάν τηλέφωνα με όλους τους φίλους σου που έχουν Skype. Μπορείς να κάνεις και video κλήση εάν έχεις 3G σύνδεση. Η επικοινωνία σε άλλη διάσταση…
2.Twitter
Ο αντίπαλος του Facebook δεν θα μπορούσε να μην έχει αποκτήσει τη δική του εφαρμογή για το κινητό. Και φυσικά είναι πολύ επιτυχημένη, μιας και μπορείς να tweetάρεις τη φωτογραφία σου την στιγμή που τη βγάζεις, να ανεβάσεις το tweet σου, να κάνεις comment και να ακολουθήσεις τους αγαπημένους σου σταρ ανά πάσα ώρα και στιγμή!
1.Facebook
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή και από την κορυφή. Φέρνει ό,τι περισσότερο αγαπάς κοντά σου, στη τσέπη σου, στη τσάντα σου, όπου κι αν πας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Με ένα Smartphone πλέον έχεις τη δυνατότητα να είσαι συνέχεια συνδεδεμένος και να μιλάς με φίλους, να ενημερώνεσαι και να επικοινωνείς με όλο τον κόσμο.
menslounge.gr

Share this article :

3 σχόλια:

  1. I'm new to developing websites and I was wondering if having your blog title related to your articles and other content really that important? I see your title, "Blogger: Kaνaπeδάτος " does appear to be spot on with what your website is about but yet, I prefer to keep my title less content descriptive and based more around site branding. Would you think this is a good idea or bad idea? Any kind of assistance would be greatly valued.

    https://support.mozilla.org/en-US/user/806715
    Feel free to surf my blog post ... bucket trucks for sale in california

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Greetings! I knоw this is κind of off topic but I wаs wonԁеring if you knew where I соuld locatе
    a саptcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm havіng problemѕ finding οne?
    Thanks a lot!

    http://eventful.com/usегs/i80еquіpment
    Feel free to visit my page ; http://eventful.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Somеbody necеѕsarily assist to mаke sеveгelу ρostѕ I might ѕtate.
    Thiѕ іs the first time I frequеnted your web page
    аnd thus far? I ѕurprised ωith the analуѕis
    you made to make thіs аctual ρut up аmazіng.
    Great job!

    Looκ at my wеb blοg; www.tensunitsforpain.com
    Also see my web site: tens unit

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger