E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ρωσος επιχειρηματιας πληρωσε λογαριασμο 37.500 ευρω για τα ματια της Δημητρας Αλεξανδρακη

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012


Το "summertime" μπορεί να πέρασε, αλλά το "the living is easy" ζει και βασιλεύει για την παραλίγο Next Top Model, Δήμητρα.

Ο φακός του "Θέμα People" συνέλαβε την Δήμητρα Αλεξανδράκη να παραδίδει μαθήματα καλής ζωής σε παραλία στην Ψαρού της Μυκόνου, πίνοντας παγωμένη σαμπάνια και καπνίζοντας το πούρο της.

Η Δήμητρα βρέθηκε στην ίδια παρέα με την Άρτεμη Αστεριάδη και τον σύζυγό της Ζώη Σημαντήρα, ενώ όλοι μαζί βρέθηκαν μετά σε μια ευρύτερη παρέα σε πολυτελές σκάφος στα ανοιχτά της παραλίας.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Θέμα People", ένας 40χρονος Ρώσος επιχειρηματίας έχασε τα λόγια του μόλις γνώρισε τη Δήμητρα, μετά τα βρήκε, συνομίλησαν και της πρότεινε κάτι που καμία γυναίκα δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Shopping στα στενάκια της Μυκόνου.

Το μοντέλο δέχτηκε με χαρά την πρόταση, οι δυο τους πήγαν σε γνωστή μπουτίκ του νησιού και όταν έφτασε η στιγμή του ταμείου, ο Ρώσος έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και έβγαλε 37.500 ευρώ για να πληρώσει τη "ζημιά"!

Μετά τα ψώνια, το απόγευμα ολοκληρώθηκε σε γνωστό παραθαλάσσιο εστιατόριο όπου εθεάθησαν να χορεύουν μπλουζ. Καλοκαιρινό fling ή κάτι περισσότερο. Ακριβό πάντως σίγουρα.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger