E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Στα 16 μου κακοποιηθηκα σεξουαλικα» δηλωνει η πιο σεξι γυναικα του πλανητη για το 2011

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012



Η Τουλίζα Κοντοσταύλος είναι ένα από τα τελευταία σουξέ της αγγλικής τηλεόρασης.
Η ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια, έκανε επιτυχία σαν κριτής στο αγγλικό Χ-Factor και έκανε μεγαλύτερη επιτυχία, όταν κυκλοφόρησε ολιγόλεπτο πορνοβιντεάκι στο οποίο έκανε στοματικό σεξ στον τότε φίλο της. Αυτό είναι το μικρό βιογραφικό με τα μεγάλα κατορθώματα της 24χρονης Τουλίζα (από το Τούλα) η οποία αποφάσισε να εκδώσει την βιογραφία της. Η εφημερίδα sun ανέλαβε τη προδημοσίευση σε συνέχειες της βιογραφίας με τίτλο “Ειλικρινά: Η ιστορία μου ως τώρα”.
Στις σελίδες της βιογραφίας η Τουλίζα αποκαλύπτει πώς όταν ήταν 16 κακοποιήθηκε σεξουαλικά από φίλο της που της είχε ρίξει κάτι στο ποτό. Η τουλίζα είχε δει τους φίλους της να ρίχνουν χάπια στο ποτό κάποιων και για να αποφύγει κάτι ανάλογο είπε ψέματα πώς ‘έχει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Κάποια στιγμή ένιωσε ζαλισμένη και την έβγαλαν έξω να πάρει αέρα. Το επόμενο που θυμάται είναι να βρίσκεται στο πίσω μέρος ενός ταξί και να χάνει πάλι τις αισθήσεις της. Την επόμενη φορά που άνοιξε τα μάτια της βρέθηκε σε μια ξένη κρεβατοκάμαρα με τον φίλο της να την κάνει σεξ χωρίς τη θέλησή της.
Η ίδια περιγράφει τη σκηνή: «Δεν μπορούσα ούτε καν να κουνηθώ, πόσω μάλλον να σηκωθώ και να μιλήσω και λιποθύμησα για άλλη μια φορά. Όταν επιτέλους ξύπνησα το πρωί βρέθηκα σε ένα ξένο σπίτι». Μάλιστα η μητέρα του φίλου της προσφέρθηκε να της φτιάξει τσάι, νομίζοντας ότι είναι η κοπέλα του γιου της.


«Πήγα στο μπάνιο και ξέσπασα σε κλάματα» θυμάται 8 χρόνια μετά η τραγουδίστρια. «Μετά συνήλθα, ντύθηκα και έφυγα χωρίς να πω λέξη και έκλαιγα μέχρι να φτάσω σπίτι». Η Τουλίζα ισχυρίζεται ότι το αγόρι δεν λογοδότησε ποτέ στην αστυνομία για το βιασμό της μια και η ίδια δεν τόλμησε να μιλήσει για αυτό το γεγονός.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger