E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 24 Σεπτεμβριου 2012

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Οι αλλαγές που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, θα κατακλύσουν τη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ, και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε επιπόλαια κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα, που υπάρχει αυτή την στιγμή γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου όταν επιστρέψεις στο σπίτι και μην ξεσπάσεις την ένταση που νιώθεις στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι μην κάθεσαι, γιατί ο Άρης στον Σκορπιό, μπορεί να σου φέρει τα καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπήρχαν.






Ταύρος
21/4-20/5
Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Ταύρε. Μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία και φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις ολομόναχος τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Ταύρε, και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, για να εκδηλώσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είναι ώρα να κινηθείς γρήγορα, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, αυτή η Δευτέρα θα είναι ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν σου, θα καταφέρεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στο δρόμο σου, αγαπητέ Δίδυμε. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του, θα νιώσεις καλύτερα. Κι αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Άρη από τον Σκορπιό, σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Γεγονός είναι, αγαπητέ Καρκίνε, πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, προκλητικές ίσως, ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία, προς το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου, θα είναι σήμερα στα ύψη τους και πρέπει να την αξιοποιήσεις, για να του εκφράσεις όλα τα θετικά σου αισθήματα. Εσύ που νοιώθεις ακόμη μοναξιά, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα στα επαγγελματικά σου, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, φίλε Καρκίνε, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τις άσκοπες αγορές, που μπορεί να κάνεις.





Λέων
23/7-23/8

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, φίλε Λέων, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση, θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας. Μετά το μεσημέρι, να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, γιατί περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν και ανάλογες θα είναι και οι ενέργειές σου. Πέρνα τη βραδιά με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο και μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Λέων, θα τα καταφέρεις πολύ καλά και οι πρωτοποριακές σου ιδέες θα κλέψουν την προσοχή των συνεργατών και των ανωτέρων σου. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις όμως κανένα οικονομικό ρίσκο. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις συμπαράσταση από κάποιους ανθρώπους που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο του επαγγέλματος σου. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και εκτίμησε αυτά που έχουν να σου προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μίλα σήμερα με το σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις και εξήγησέ του το πώς βλέπεις τη σχέση σας με ήρεμο τρόπο. Έτσι, όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος σου, να ξέρεις πως ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις τις κινήσεις σου. Δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε ό,τι αφορά σε θέματα μελλοντικά, γιατί θα έχεις τη δυνατότητα να τα προωθήσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μείνε συνετός στα έξοδα σου.





Ζυγός
23/9-22/10

Βάλε σχέδια για το μέλλον, αγαπητέ Ζυγέ, και θα έχεις όλους τους καλούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου και ψάχνεις να βρεις αυτόν που θα το αντικαταστήσει, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί και όλο και κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται πολύ αυτήν την Δευτέρα και πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω, για να τα φτιάξεις το κατάλληλο πρόγραμμα ώστε να τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.






Σκορπιός
23/10-22/11

Αποκτάς καλύτερη επικοινωνία, αγαπητέ Σκορπιέ, και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου αυτήν την Δευτέρα. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός είναι λοιπόν να αναθερμανθούν οι σχέσεις σου με κάποια άτομα, που ήταν λίγο απόμακρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν είσαι Σκορπιός. Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο να πορευτείς στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Μπαίνεις σε περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα νιώσεις καλύτερα.





Τοξότης
23/11-21/12

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού, αγαπητέ Τοξότη, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, θα είναι αυτή η Δευτέρα για το ζώδιό σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Οι αδέσμευτοι Τοξότες να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος σας, που θα σας φτιάξει το κέφι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου θα μπεις σε σκέψεις, για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν αλλά επανειλημμένα αμελείς.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, η Σελήνη από το ζώδιό σου και η καλή όψη που πραγματοποιεί με τον Άρη από τον Σκορπιό, σε προικίζουν με πολύ ερωτισμό και σου δίνουν έντονη δυναμικότητα. Με τις θετικές επιρροές των πλανητών, θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Ακόμη κι αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες και θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Αιγόκερε, χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να μην παρασυρθείς και να κάνεις πολλά έξοδα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις σήμερα. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι ακόμα τονισμένες και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία διαφορετική σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η ανυπομονησία που έχεις, σε παρασύρει και σε αποσυντονίζει;

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Υδροχόε, η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Πέρνα χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία, που θα σου φέρει πολύ χαρά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν και σε δυσκολεύουν εδώ και πολύ καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά να την σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, φίλε Ιχθύ. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις να λύσεις καταστάσεις, που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς, μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα ακούσεις κάποιες ευχάριστες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Μπορείς να κάνεις όνειρα και νέα σχέδια με το σύντροφό σου και να αγναντέψετε πιο ελπιδοφόρα το κοινό σας μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Τώρα μπορείτε και θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε μία πολύ όμορφη σχέση στη ζωή σας, αρκεί να μην πέσετε με τα μούτρα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου που παραμένουν σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και εσύ πρέπει να είσαι συγκρατημένος, για να τις σταθεροποιήσεις.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger