E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιδου το νεο Subaru Forester!

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

H Subaru έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες, αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της 4ης γενιάς του Forester, που θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του μήνα στο LA Auto Show.


Έφτασε, λοιπόν, η ώρα της αποκάλυψης, για την 4η γενιά του Subaru Forester, που από το 1997 αποτελεί τον κύριο εκπρόσωπο της ιαπωνικής φίρμας, στην κατηγορίας των SUV. Η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες, αλλά και κάποια βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 30 Νοεμβρίου στο LA Auto Show, ενώ νωρίτερα (από τις 13 του μήνα) θα αρχίσει να πωλείται κανονικά, στην ιαπωνική αγορά.

Οι αισθητικές διαφορές, κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα (με νέα μάσκα και φωτιστικά σώματα) είναι ευδιάκριτες, ενώ έχουν αυξηθεί και οι διαστάσεις, σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το μήκος του νέου Forester, ανέρχεται στα 4.595 χιλιοστά (+35 χλστ.), το ύψος στα 1.795 χιλιοστά (+15 χλστ.) και το πλάτος στα 1.695 χιλιοστά (+20 χλστ.), ενώ μεγαλύτερο, κατά 25 χιλιοστά, είναι και το μεταξόνιο, φτάνοντας συνολικά στα 2.640 χιλιοστά.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αναβαθμισμένο ποιοτικά και ουσιαστικά πιο ευρύχωρο, θα είναι και το εσωτερικό του μοντέλου, ενώ και το εξοπλιστικό υπόβαθρο θα περιλαμβάνει κορυφαίο ηχοσύστημα από τη harman/kardon, κάμερα οπισθοπορείας, navigation και εφαρμογές για smartphones. Σε ό,τι αφορά στη γκάμα των κινητήρων, για την ιαπωνική αγορά, θα δούμε έναν δίλιτρο boxer, με 148 ίππους, που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, αλλά και έναν Turbo δίλιτρο boxer, 280 ίππων, αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο CVT.

Στην αμερικάνικη και ενδεχομένως και στην ευρωπαϊκή αγορά, το νέο Forester θα εφοδιάζεται με ένα boxer 2.5 λίτρων, απόδοσης 170 ίππων και έναν ακόμα δίλιτρο boxer με Turbo και άμεσο ψεκασμό, απόδοσης 250 ίππων, που θα συνεργάζεται με το κιβώτιο CVT.






Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger