E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αμφιβαλουν για τη νομιμοτητα του σχεδιου για την Ελλαδα οι Γερμανοι Σοσιαλδημοκρατες

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012


Επιφυλάξεις για το εάν είναι σύννομα τα σχεδιαζόμενα μέτρα για την ελληνική οικονομία εκφράζουν οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες.
Για το λόγο αυτό ζήτησαν την αναβολή της συνεδρίασης της ολομέλειας του ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου. «Είμαστε πρόθυμοι να ψηφίσουμε την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο υπεύθυνος του SPD για την δημοσιονομική πολιτική Κάρστεν Σνάιντερ, προσερχόμενος στην συνεδρίαση της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής, η οποία εξετάζει το ελληνικό πακέτο.
Όπως έγινε γνωστό, η συνεδρίαση του ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου για την έγκριση των αποφάσεων του Eurogroup για την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών Τόμας Όπερμαν το αίτημα του κόμματός του για αναβολή ως την επόμενη εβδομάδα απορρίφθηκε.
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών Τόμας Όπερμαν έκανε λόγο για προσπάθεια της γερμανικής κυβέρνησης να «αγοράσει χρόνο μέχρι τις εκλογές», δίνοντας χρήματα στην Ελλάδα για να καλύψει τα προβλήματά της.
Από την πλευρά της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας, ο Πρόεδρος Γιενς Βάιντμαν, αναφερόμενος στην προοπτική παραίτησης της Μπούντεσμπανκ από το μερίδιό της στα κέρδη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, διευκρίνισε ότι η απόφαση σχετικά με την διάθεση των κερδών της ομοσπονδιακής τράπεζας, όπως και κάθε άλλου κρατικού εσόδου, είναι αρμοδιότητα του γερμανικού Κοινοβουλίου.



http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger