E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χειρουργικη επεμβαση στο σημειο G υποσχεται στις γυναικες σεξουαλικο ντελιριο

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012


Ιατρικό ινστιτούτο στην Αμερική με την ονομασία Ινστιτούτο Κολπικής Αναζωογόνησης υποστηρίζει ότι έχει τον τρόπο να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών επεμβαίνοντας στη φυσιολογία του περίφημου σημείου G που ευθύνεται για τον... πολυπόθητο κολπικό οργασμό. Ποια η μέθοδος;
Μα οι ενέσεις κολλαγόνου οι οποίες προκαλούν διόγκωση του συγκεκριμένου σημείου κατά ένα τέταρτο του μεγέθους του!
Η επέμβαση διαρκεί μονάχα 30 λεπτά, κοστίζει 1.000 δολάρια και διαρκεί τέσσερις μήνες. Κάτι δηλαδή σαν το Botox, με τη διαφορά ότι στην προκείμενη περίπτωση η «ασθενής» υποβάλλεται σε γενική τοπική αναισθησία, πράγμα που σημαίνει ότι – όχι – το αναισθητικό δεν εισάγεται στο εσωτερικο των γεννητικών οργάνων.
Σύμφωνα με στατιστική έρευνα, το 87% των γυναικών που υποβλήθηκαν στην εν λόγω επέμβαση ανέφερε πως τόσο η διεγερσιμότητά τους όσο και η επίτευξη οργασμού βελτιώθηκαν σημαντικά.
Μάλιστα, μία γυναίκα δήλωσε πως δεν έχει βιώσει ποτέ στη ζωή της κάτι παρόμοιο: πολλαπλοί οργασμοί απίστευτα μακράς διάρκειας.
Όσο για την έντασή τους, αυτή ήταν στην αρχή τόσο υψηλή που αρχικά φοβήθηκε. Μετά από καιρό, όμως, η ένταση μετριάστηκε, με τη διάρκεια ωστόσο των πολλαπλών οργασμών να παραμένει αμείωτη.



http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger