E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιος Τουρκος πρωταγωνιστης που πρωταγωνιστει σε δημοφιλη σειρα που προβαλει το MEGA εγινε ...πορνοσταρ; .

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012


Το 2011 ήταν μια καλή χρονιά για τον ''Σινάν'' της σειράς του Mega, καθώς εκτός του ό,τι ξεκίνησε γυρίσματα και έκανε το πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό χιτ της καριέρας του με το ''Κορίτσι που αγάπησα'', πρωταγωνίστησε και στην πρώτη του τηλεοπτική ταινία με τίτλο ''Το σώμα'', που έκανε αίσθηση ανάμεσα στο κοινό και τους κριτικούς.


Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς η ταινία διαπραγματεύονταν ένα πολύ ιδιαίτερο ερωτικό τρίγωνο που δεν συναντάς συχνά στις συνήθως πιο ''συντηρητικές'' τούρκικες ταινίες : Ο νεαρός ηθοποιός Χακάν Κουρτάς κλήθηκε να υποδυθεί έναν εσωστρεφή άνδρα, που για να εξοικονομήσει χρήματα θα έκανε το οτιδήποτε. 


Οταν αποφασίζει να παίξει σε μια ταινία πορνο, θα γίνει το σημείο τριβής ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι -και στη ζωή- που είχε ως εργασία του τα τελευταία 20 χρόνια να γυρίζει...ταινίες τέτοιου τύπου. Οταν τελικά ο άνδρας αφήνει την γυναίκα του για τα μάτια μιας αρκετά νεώτερης στο...επάγγελμα, εκείνη αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι τη συνεργασία της με τον νεαρό συμπρωταγωνιστή της. Ομως εκείνος έχει πολλά θέματα να λύσει, τόσο με την οικογένειά του, όσο και με τον εαυτό του...

Το φιλμ ανήκει σε αυτά που λέμε ''ανεξάρτητου κινηματογράφου'', με αρκετές βίαιες σκηνές και με γυρίσματα σε φτωχογειτονιές της Πόλης. Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους στις 4 του περασμένου Μαϊου και σημείωσε ικανοποιητικές εισπράξεις, ενώ ήταν και πρώτης τάξεως ώθηση στην πορεία του Κουρτάς. Ο ίδιος, μάλιστα, σε συνεντεύξεις του τόνισε ότι αισθάνθηκε ιδιαίτερα περήφανος που έκανε το ντεμπούτο του στο σινεμά με μια τόσο ιδιαίτερη ταινία.

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger