E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι κ.κ Σαμαρας, Βενιζελος και Κουβελης ιδανικοι επικοινωνιολογοι της "Χρυσης Αυγης"

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Από τον Βασίλη Μπόνιο


Ο πρωθυπουργόςΑντώνης Σαμαράςδεν ήταν εκείνος που υποστήριζε την σύσταση μίας και μόνο επιτροπής για τους χειρισμούς που μας οδήγσαν στο Μνημόνιο;
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” δεν δέχεται ότι υπήρξε οργανωμένο σχέδιο σκοτεινών κέντρων σε συνεργασία με τον ΓΑΠ και το περιβάλλον του, για τον απλούστατο λόγο:Τι σχέδιο να κάνει κανείς με τον Γιώργο, που είναι διαρκώς στον κόσμο του και τους υπολοίπους από τον κυβερνητικό θίασο του 2009; Ακόμη και για τα περίφημα CDS  του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αυτά αγοράσθηκαν και πουλήθηκαν επί Άγγελου Φιλιππίδη.
Αλλά ακόμη κι αν είναι θεωρίες συνομωσίας όσα ακούγονται, η Εξεταστική επιτροπή θα έπρεπε να συγκροτηθεί- με την συγκατάθεση όλων των κομμάτων- για να φωτίσει ακόμη και την πιο ομιχλώδη εκδοχή της υπόθεσης.
Με την άρνησή τους, για σύσταση της Εξεταστικής οι 3 της συγκυβέρνσης, επιλέγουν για μια ακόμη φορά να εναντιωθούν στο λαικό αίσθημα που ζητάει απαντήσεις. 
Με τη στάση τους αυτή διογκώνουν το αίσθημα της «συγκάλυψης» που κυριαρχεί ανάμεσα στους πολίτες για την πολιτική ηγεσία. Είναι ακριβώς αυτό το αίσθημα που ρίχνει νερό και φρέσκο αίμα στον μύλο της Χρυσής Αυγής. 
Οι πολίτες αγανακτισμένοι «αναθέτουν» στην Χρυσή Αυγή το ρόλο τιμωρού των πολιτικών οι οποίοι για την κοινή γνώμη δεν είναι παρά ένα μπουλούκι διεφθαρμένων που κάνει πλάτες ο ένας στις βρωμοδουλειές του άλλου. Και σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται ο Βενιζέλος να ρίξει λάδι στη φωτιά με την πρότασή του να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Μιχαλολιάκου. Αυτό που απομένει είναι ο Εμφύλιος. Αυτό θέλουν οι ανεπερκείς ηγέτες μας;
Οι κ.κ Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, με την επιπόλαια άρνησή τους για σύσταση της Εξεταστικής επωάζουν με θαλπωρή το αυγό του φιδιού και συμμετέχουν σε μαστίγωμα σαν κι αυτό το σοκαριστικό στη πλάτη του άτυχου Πακιστανού που κάποιοι μάτσο άνδρες του χάραξαν το σύμβολο της Χρυσής Αυγής.
Αντί να εκτονώσουν το κοινωνικό καζάνι που βράζει επιλέγουν να κρατήσουν πιο πιεστικά το καπάκι του...Έχουμε μπλέξει άσχημα με ολίγιστους όπως σωστά τους χαρακτηρίζει ο Χρήστος Γιανναράς...

http://www.kourdistoportocali.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger