E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σας προειδοποιουμε: Σοκαριστικες εικονες απο κακοποιηση ζωων

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012


Φρίκη προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει πώς οι διάσημες μπότες Ugg -και όχι μόνο- κατασκευάζονται από δέρμα ζώων, τα οποία μάλιστα πρώτα έχουν κακοποιηθεί άγρια! 

Τα άτυχα ζωάκια που ονομάζονται «νυκτερευτής» (Nyctereutes procyonoides) κακοποιούνται ενώ είναι ζωντανά από τους υπεύθυνους εκτροφείων στην Κίνα. Τα χτυπούν στο έδαφος, τους τραβούν την γούνα και τα ξεκοιλιάζουν. Αφού θανατωθούν με απάνθρωπο τρόπο, τους παίρνουν το δέρμα και τα εξάγουν στην Αυστραλία.
Εκτός από τις Ugg χρησιμοποιούνται και για τις Mugg, μια μάρκα – απομίμηση της δημοφιλούς μάρκας.
Σύμφωνα με την οργάνωση υπέρ της προστασίας των ζώων «Humane Society International»,  σε ένα ζευγάρι απομίμησης Ugg που εξετάστηκε, διαπιστώθηκε ότι στην ετικέτα αναγραφόταν ότι οι μπότες κατασκευάστηκαν από μαλλί προβάτου, ωστόσο οι έλεγχοι έδειξαν ότι οι ισχυρισμοί ήταν ψευδείς. Η γούνα, που βρισκόταν στο εσωτερικό προερχόταν από νυκτερευτή!
Το βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί παλαιότερα από την συγκεκριμένη οργάνωση, είναι σοκαριστικό και ακατάλληλο για ανήλικους. Η γούνα των συγκεκριμένων ζώων χρησιμοποιείται ευρέως στην Αυστραλία, όχι μόνο από την γνωστή εταιρία, αλλά και από άλλες, όπως σας είπαμε. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ξεσπάσει σάλος και το 2009, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το συγκεκριμένο βίντεο.
Προσοχή: Σας προειδοποιούμε ότι οι εικόνες είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ 
http://www.tuned.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger