E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Καναλαρχης σηκωσε αεροστατο εξοπλισμενο με καμερες πανω απο τη βιλα του. Τρομος στη χωρα της κινουμενης αμμου! - Φωτογραφια

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012


Το σκηνικό της κινούμενης άμμου που κυριαρχεί στη χώρα και η ανασφάλεια που αισθάνεται γνωστός καναλάρχης τον έχουν οδηγήσει σε μέτρα ασφαλείας που αγγίζουν τα όρια της παράνοιας.


Ειδικά μετά το εκρηκτικό χτύπημα στο σπίτι της δικαστικού στο Χαλάνδρι, το οποίο ο καναλάρχης αποδίδει στην Σέχτα Επαναστατών, ο ίδιος αγόρασε και έθεσε σε λειτουργίααερόστατο, εξολισμένο με κάμερες, που πετάει πάνω από την βίλα του.



Οι κάτοικοι της περιοχής όταν το είδαν για πρώτη φορά εντυπωσιάστηκαν, κάποιοι τρελαμένοι μίλησαν για UFO, άλλοι έλεγαν ότι τους ραντίζουν με τα γνωστά χημικά ενώ δεν πρόκειται παρά για ένα γερμανικής καταστευής αερόστατο. Πέρα από αυτό ο καναλάρχης έχει δώσει εντολή να διπλοτσεκάρονται τα delivery του φαγητού αλλά και οι προμήθειες των υλικών που αγοράζουν οι οικιακοί βοηθοί για την βίλα. Ο καναλάρχης που συνήθιζε να παρατηρεί με θαυμασμό τα τούβλα με τα μετρητά που είχε στο χρηματοκιβώτιό του τώρα τρέμει στην κυριολεξία και καταναλώνει απίστευτη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών.



Η πλάκα είναι ότι και έτερος μηντιάρχης φίλος του ο οποίος διαμένει στα βόρεια παρακάλεσε τον καναλάρχη να στέλνει το αερόστατο και πάνω από την δική του βίλα.



Μιλάμε για τρόμο. Και είμαστε μόνο στην αρχή 


kourdistoportocali.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger