E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Hyundai i20 1,1 CRDi

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Το Hyundai i20 μαζί με την αύρα φρεσκάδας από την ανανέωσή του φέρνει και την οικονομία στην κατανάλωση χάρη στον νέο 3κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 1,1 CRDi…


Ακολουθώντας τη συνήθη τακτική των κατασκευαστών, η Hyundai ανανέωσε το i20 θέλοντας να ενισχύσει την παρουσία του στην δημοφιλέστατη κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Το καλό είναι πως η ανανέωση δεν έχει να κάνει μόνο με τους τύπους (βλέπε σχεδίαση), αλλά και με την ουσία μιας και το νέο i20 λανσάρει το νέας γενιάς 3κύλινδρο turbodiesel μοτέρ του 1,1 λτ., που αποδίδει 75 ίππους και διακρίνεται για την χαμηλή κατανάλωση μαζί με χαμηλές εκπομπές CO2.

Έχει στιλ
Από την πρώτη ματιά είναι εμφανές πως το i20 διαθέτει εκτενείς αισθητικές αλλαγές στην εξωτερική του σχεδίαση, με τις πιο χτυπητές να αφορούν στο μπροστινό τμήμα. Αυτό έχει αλλάξει άρδην, θυμίζοντας αρκετά αυτό του i30, υιοθετώντας προφανώς τα περισσότερα στοιχεία από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της «Ρευστής γλυπτικής». Σαν αποτέλεσμα, το i20 είναι σαφώς πιο μοντέρνο και ελκυστικό (ειδικά με τα έξτρα φώτα ημέρας), τη στιγμή που στο πίσω μέρος ο νέος προφυλακτήρας και τα φώτα με διαφανή κρύσταλλα προσθέτουν περισσότερους πόντους στο καλάθι της εμφάνισης. Πέρα από την αισθητική, το αποτέλεσμα της νέας σχεδίασης έχει βελτιώσει και την αεροδυναμική μιας και ο σχετικός συντελεστής έχει πέσει στο 0,32, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger