E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κουγιας: «Χουντα στο ποδοσφαιρο»

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012


Σε μία σειρά καταγγελιών για κατά την άποψή του εκτενόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στη διάρκεια της τηλεοπτικής παρουσίας του στην εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ».
Ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι επικρατεί «Χούντα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάνοντας αναφορά σε αποσπάσματα των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών όπου περιλαμβάνονται στον φάκελο της υπόθεσης των φερόμενων ως στημένων αγώνων.
Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα όσων ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής:
Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας απάντησε σε πρόσφατες δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.«Είναι πολύ χειρότερα απ' ό,τι νόμιζα τα πράγματα. Δεν υπάρχει δικηγόρος και δικαστήριο που να μην με γνωρίζει. Εκτίθεμαι καθημερινά στις έδρες», ήταν αρχικά τα λόγια του και στην συνέχεια ανέλυσε την πορεία του από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα…
Και συνέχισε για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Από την εποχή που ανέλαβε ο κ. Μαρινάκης υπάρχει μια «Χούντα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το 1/10 των οπαδών του ποδοσφαίρου πανηγυρίζει και είναι αυτοί που δεν έχουν τη λεβεντιά που έχουν στο σύνολό τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και 9/10 δυστυχεί. Το ποδόσφαιρο είναι κορυφαίο κοινωνικό αγαθό. Είχα να συναντήσω τον Πατέρα και τον Μαρινάκη πάνω από 20 χρόνια. Ακόμα κι όταν η Παναχαϊκή υφίστατο αυτές τις ταλαιπωρίες από τον Τσακογιάννη δεν χτύπησα την πόρτα κανενός. Τότε ο Πατέρας ήταν αυτός που έκανε κουμάντο, τώρα ο Μαρινάκης. Θα καταλάβουν όλοι τι ισχύει και αν θέλει να τιμήσει τα παντελόνια που φοράει ο Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ο Σαρρής και οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς θα πρέπει να αξιοποιήσει αυτά που θα ειπωθούν σήμερα. Ο κ. Πάτσης είναι καινούριος ιδιοκτήτης. Αν δεν αγωνιστούμε όλοι, αυτοί που πραγματικά έχουμε πληρώσει και είμαστε πολλοί λίγοι. Είμαστε εγώ, ο Δελλής του Απόλλωνα, ο Κωστούλας του Παναιτωλικού, ο μακαρίτης ο Παπουτσάκης του Εργοτέλη, ο Πανόπουλος στην Ξάνθη, ο Αρβανιτίδης στη Βέροια. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό…
Την πρώτη φορά που άκουσα τον κ. Μαρινάκη να μιλάει, διότι δεν τον είχα ακούσει ποτέ και τον είδα στην τηλεόραση να μιλάει μετά τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, τον Σεπτέμβριο του 2010, νόμισα ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μέτρο. Τι σχέση έχει με μία κακή διαιτησία με τον εχθρό της Ελλάδας; Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Η απορία μου λύθηκε όταν μου εστάλησαν σε φάκελο τα CD με τις δύο ομιλίες με τον Αχιλλέα Μπέο. Αυτά τα έχω πει και στον κ. Καλόφωνο. Για αυτό έγινα αποδέκτης της συμπεριφοράς του κ. Μαρινάκη και του επιστρέφω εντελώς τους χαρακτηρισμούς και θα καταλάβουν ποιοι είναι τα σκουπίδια. Θα αποδείξω με στοιχεία ποιοι πρέπει να απομονωθούν και ποιοι πρέπει να πάνε φυλακή. Δεν μπορεί να αντέξει το ποδόσφαιρο την «Χούντα». Μπορεί να μην προλάβουμε σήμερα. Ημερομηνία με ημερομηνία θα τα δείξουμε.
Σήμερα υπάρχει ο Ολυμπιακός και υπάρχουν οι εξής ομάδες που έχουν αναγάγει τους παλιούς υπαλλήλους του Ολυμπιακού ως προπονητές τους, χωρίς να έχουν προπονήσει ερασιτεχνικό σωματείο. Προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Χριστόπουλος, των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Προπονητής της Βέροιας είναι ο Καρύδας. Ήταν ο γυμναστής. Λύνει και δένει στον Πλατανιά, ο Ξηνταβελόνης που ήταν στον Ολυμπιακό. Εμφανίζεται στον Πανιώνιο ο Ελευθερόπουλος ως νέος Μουρίνιο και παίκτες του Πανιωνίου εν μία νυκτί μεταγράφονται στον Ολυμπιακό. Προπονητής στην Κέρκυρα, είναι ο Μάντζιος που ήταν προηγουμένως του Πανιωνίου».
Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Χρονικά θα πω τι προηγήθηκε. Το ζητούμενο είναι να καταλάβουν όλοι η «Χούντα» που οδήγησε το ποδόσφαιρο σε άθλια κατάσταση. Στην Σούπερ Λίγκα παίζουν παιδιά που δεν θα έπαιζαν ούτε στην ομάδα Νέων της Παναχαϊκής. Μας τους έδιναν και δεν τους παίρναμε.
Σας είπα τη δήλωση του Μαρινάκη και πως πολλοί θεώρησαν πως το «εχθρός κατά της Ελλάδας» ότι ήταν γραφική δήλωση. Όταν πήρα τα CD, το περιεχόμενο του ενός έλεγε… «Ο Δαλούκας το παραδέχτηκε, μίλησε με τον Μαρινάκη» και συνέχισε αναφέροντας συνομιλίες από το επίμαχο CD.
Αυτό είναι πριν το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός. Μετά το παιχνίδι, γίνεται η δήλωση Μαρινάκη. Αμέσως μετά, το Μακάμπι-Ολυμπιακός προκύπτει το Άρης-Παναθηναϊκός. Όλα αυτά τα έχω παραδώσει εδώ και πολύ καιρό.
Αμέσως μετά ακολουθεί το «εχθρός της Ελλάδας». Όταν μου δίνονται οι κασέτες, τις δίνω στον κ. Κορέα. Αντί να ασκήσουν ποινική δίωξη εναντίον του Μπέου, ασκούν για πλημμέλημα. Το να ματαιώνεις την ποινική δίωξη και να την μετατρέπεις σε πλημμέλημα είναι κακούργημα.
Αμέσως μετά, προαναγγέλλω, συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα. Η συνέντευξη ήταν στις 9 Μαρτίου. Στις 8 Μαρτίου τηλεφωνεί, ο κ. Γιώργος Σαλονίκης, στενός συνεργάτης του κ. Κόκκαλη. Νόμιζα ότι με θέλει για υποθέσεις του. Έχω μεγάλη εκτίμηση στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν καταλάβαινα γιατί με ήθελε. Συναντηθήκαμε σε δημόσιο χώρο. Σε εστιατόριο στο Ψυχικό. Φρόντισα να την παρακολουθήσουν από μακριά δύο πρόσωπα. Ο Γιώργος Σαλονίκης μου είπε ότι «θέλω να σου ζητήσω να ματαιώσεις την συνέντευξή σου αύριο». Και του απάντησα: «Δεν αφορά εσένα. Θέλω να δείξω τις διαιτησίες και πως ο Τσακογιάννης και ο Μπέος αδικούν την Παναχαϊκή». Δε είχα κανέναν άλλο λόγο να αναμειχτώ με αυτή την υπόθεση. Μου λέει: «Θα ματαιώσεις τη συνέντευξη και θα πάμε να βρούμε τον Μαρινάκη και τελείωσαν οι ταλαιπωρίες σου». Του λέω: «Είμαι 60 ετών και ότι και να λέει ο καθένας, ραγιάς δεν υπήρξα ποτέ. Στη δική μου προσωπική διαδρομή ξέρω πότε να λέω ναι και πότε όχι». Δεν δέχθηκα να ματαιώσω τη συνέντευξη.
Δίνω τη συνέντευξη και αποκαλύπτω προφορικά αυτά που έχω πληροφορηθεί για το ποιοι στήνουν τους διαιτητές. Δεν ξέρω ότι παρακολουθούνται οι Μπέος και Τσακογιάννης και καταγράφονται όλες οι συνομιλίες. Κοιτάξτε που είχε φτάσει και που είναι και σήμερα. Λίγη ώρα αργότερα, ο κοριός της ΕΥΠ υποκλέπτει και συγκεκριμένα στις 9/3/11, ώρα 18:13:13 τηλεφώνημα του Γιώργου Τσακογιάννη στον Πιλάβιο. Ακούστε… Καμόρα:
Τσακογιάννης: «Σοφοκλή, χαίρεται. Σου έστειλα ένα μήνυμα»
Πιλάβιος: «Σε ευχαριστώ»
Τσακογιάννης: «Μην αγχώνεσαι. Αυτά που λέει ο Κούγιας είναι μαλ…. 
Πιλάβιος: «Ναι, ναι»
Τσακογιάννης: «Μπορεί να έχουν γίνει μοντάζ. Στο λέω αλήθεια. Εγώ πήγα στα δικαστήρια και αθωώθηκα». 
Πιλάβιος: «Το ξέρω, το ξέρω».
Και συνέχισε διαβάζοντας συνομιλίες από τις υποκλαπείσες κασέτες.

Μπέος: «Ο Κούγιας καταθέτει κρίσεις και όχι πραγματικά γεγονότα»
Στο συγκεκριμένο σημείο, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση, αναφέροντας: «Κ. Θωμαϊδη, είχα δώσει ένα λόγο τιμής να μην βγω στην εκπομπή σας αλλά δεν μπορώ μετά από αυτά που βίωσα εγώ και η οικογένειά μου να μην κάνω παρέμβαση. Εύχομαι να μην βιώσει κανένας άνθρωπος αυτά που βίωσα. Το βίωσα από ένα μυθομανή, τον Αλέξη Κούγια. Υπάρχει ένας έγκυρος νομικός στο πάνελ (σ.σ. Ανδρέας Πάτσης, παρών στην εκπομπή) που μπορεί να επιβεβαιώσει αυτά που λέω.
Αυτά που καταθέτει ο κ. Κούγιας στις ανακριτικές είναι νομικές κρίσεις. Πρέπει να ξέρουν ότι όταν καταθέτεις, πρέπει να είναι πραγματικά γεγονότα και όχι κρίσεις. Το δεύτερο σημαντικό γεγονός είναι ότι επιτρέπετε στην εκπομπή σας να προβάλει παράνομες υποκλοπές, τα DVD και οι κασέτες που ήρθαν στην κατοχή του. Στις 7/3 στην εκπομπή σας – θυμάμαι ότι ήταν Καθαρά Δευτέρα – είπε ότι του τις παρέδωσε ένας παράγοντας, στις 8/3 είπε κάτι άλλο και στις 9/3 ότι του εστάλησαν με κούριερ. Μετά από αυτές τις κασέτες, η ομάδα του η Παναχαϊκή είχε 10 συνεχόμενες νίκες και κέρδιζε σε κάθε αγώνα ένα πέναλτι και οι αντίπαλοι έμεναν με παίκτες λιγότερους και ανέβηκε στην κατηγορία. Η Παναχαϊκή τα κέρδισε και τα 10, ούτε η Μπαρτσελόνα να ήταν. Οι δε ομάδες τελείωναν με 10 ή 9 παίκτες. Μειονεκτώ γιατί μιλάω στο τηλέφωνο. Ο μονόλογος του Κούγια θυμίζει το παραμύθι της μαμάς που λέει στα παιδιά.
Αν θέλετε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια ένας χασισοπότης πρώην πρωθυπουργός με πέντε ανεπάγγελτους πρώην βουλευτές κι έναν δικηγόρο-μυθομανή, κατέστρεψαν οικογένειες. Τον βλέπω στο πάνελ που χαμογελάει, μια μαϊμού. Είναι ντροπή Δεν υπάρχουν τίποτα κασέτες. Όχι αυτά που έφτιαξε με τον Μπιτσαξή που έκαναν αίσχη που δεν γίνονται στην Ουγκάντα.
Οι συνήγοροί μου ζητούν από την πρώτη μέρα, πραγματογνωμοσύνη. Ο Πατέρας με τον Κούγια τις απομαγνητοφώνησαν τις κασέτες. Ας βγει η κ. Παπαντρέου επίσημα να πει ποιος τις απομαγνητοφώνησε. Φωνάξτε με μία μέρα να αποκαλύψω στον κόσμο τον νόμο 2294/95 και τη διαδικασία και τι έγινε σε αυτή την περιβόητη ιστορία. Καταπατήσανε τους νόμους».
Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Πάτσης, νομικός και μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου: «Έχω διαφορετική άποψη. Δεν μπορεί κάποια βαρύτατα αδικήματα να συνιστούν αδίκημα μόνο από τις κασέτες. Έχουμε μπει σε έναν κυκεώνα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η δουλειά της Δικαιοσύνης είναι να βαδίζει με γεγονότα και ντοκουμέντα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για μας. Δεν μπορείς να διαπομπεύεις, να βάζεις φυλακή χωρίς αποδείξεις. Έχουν δίκιο οι Μπέος, Τσακογιάννης.
Δεν λέω αν είναι κάποιος αθώος ή ένοχος. Η δουλειά της Δικαιοσύνης είναι να βαδίζει με γεγονότα. Δεν έχει παραχθεί κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να χρεώνεις κάποιον χωρίς να υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις. Δεν είναι ένα σενάριο και το σερβίρουμε και να γίνει ότι γίνει στη συνέχεια».
Ακολούθησε και νέα παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου: «Δεν πήγε φυλακή ο κ. Κούγιας. Ήθελα να διευκρινίσω ότι εγώ τον χρόνο που πέρασα στη φυλακή, μπόρεσα και διάβασα και μίλησα με νομικούς. Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες πως μπορεί να γίνει μία νόμιμη υποκλοπή και πως γίνεται η απομαγνητοφώνηση. Κάτι που δεν έγινε στην δική μου περίπτωση. Φέρτε μία συνομιλία από την ΕΥΠ που να έχει υπογραφή και δικαστική εντολή. Δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Οι νόμιμες διαδικασίες κοιτούν φυσικά πρόσωπα; Η Δικαιοσύνη δεν θα πρέπει να είναι ίση προς όλους;».
Κούγιας: «Επεισόδια σε βάρος μου στην Κόρινθο»
Ακολούθως ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Στις 9/3 έγινε ένα τηλεφώνημα στον Τσακογιάννη. Αυτό που θέλω να δείξω ποια είναι τα πραγματικά σκουπίδια. Σύμφωνα με τις νόμιμες υποκλαπείσες συνομιλίες, στις 13/3 σε συνομιλία του Τσακογιάννη  με Γιάννη Παπαδόπουλο, παλιός οδηγός του Γκαγκάτση. Στην συνομιλία λέει ο κοριός για τον αγώνα Κόρινθος-Παναχαϊκή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κουντούρης είναι ενήμεροι πως θα οργανωθούν επεισόδια εναντίον μου. Οπαδοί της Θύρας 7 πήγαν για να κάνουν φασαρία και να με χτυπήσουν στην Κόρινθο. Είναι 4 μέρες μετά τις 9 του μηνός. Έχει ασκηθεί αυτοτελής ποινική δίωξη για τη συμπεριφορά αυτών που διοργανώνουν επεισόδια στα γήπεδα. Δεν έχει σχέση με την κακουργηματική οργάνωση. Ήρθαν 5 φουσκωτοί χωρίς λαιμό, τους βιντεοσκόπησαν, έφυγαν σαν κύριοι. Παρέδωσα τις φωτογραφίες στον κ. Καλόφωνο και κάνει προσπάθειες να διαπιστώσει τις ταυτότητές τους. Ναι μεν έχουμε κασέτες αλλά και γεγονότα. Αυτό για το σκουπίδι. Ήταν πρόεδρος της Super League (σ.σ. Βαγγέλη Μαρινάκη) και κάθεται και συνεννοείται με τον Παπαδόπουλο και φαίνεται ότι ούτε ο Πάριος δεν έχει δώσει τόσα, όσα ο Παπαδόπουλος στα DVD. Θα έπρεπε ο κ. Μαρινάκης να έχει διαβάσει την δικογραφία. Σε αναφορά στον Άρειο Πάγο είχε πει ότι κάποιοι ίσως χρησιμοποιούν το όνομα του κ. Μαρινάκη.
Στο σημείο αυτό, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, πρώην υπάλληλος ΕΠΟ, έκανε παρέμβαση: Το φύλλο αγώνος δεν αναφέρει πουθενά επεισόδια. Η έκθεση της Αστυνομίας δεν αναφέρει επεισόδια. Ο κ. Κούγιας είχε πει ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Άκουσα ότι η Παναχαϊκή δεν είχε πάρει πέναλτι και θα ήθελα να μου πει τι έγινε στην Χερσόνησο. Το σκορ του αγώνα της Χερσονήσου ήταν 1-2 και κατέθεσε ότι ήταν 1-4. Έχει γίνει ποινική δίωξη στον κ. Κούγια για δωροδοκία. Αυτά τα ερωτήματα για τη δωροδοκία θα τα απαντήσει ο κ. Κούγιας;».
Έπειτα, τον λόγο πήρε και πάλι ο Αλέξης Κούγιας: «Σε αυτή την συνομιλία, δεν έχει προκύψει η δικογραφία του Μαΐου. Υπάρχουν δύο εισαγγελείς που προσπαθούν να ακυρώσουν την έρευνα των δύο Ράικου και Παπανδρέου. Ο κοριός της ΕΥΠ στις 26/3 καταγράφει τηλέφωνο του Αστυνομικού Διευθυντή Πάτρας, Αντώνη Αγγελόπουλου, κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναχαϊκή-ΠΑΟ Ρουφ και ενημερώνει τον Τσακογιάννη ότι ετοιμάζονται επεισόδια εις βάρος μου και τα οποία αναμεταδίδει.
Έχει ασκηθεί δίωξη για παράβαση καθήκοντος. Συνεχίζει να είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση της Πάτρας. Η Πάτρα είναι σε έναν λήθαργο, τον αγώνα τον κάνω μόνος μου. Έρχονται οι διώξεις τον Μάιο. Η Παναχαϊκή ήταν πρωταθλήτρια. Ξαφνικά γίνεται καταγγελία από τον επί 6 χρόνια γενικό αρχηγό Ηλιούπολης, Σταθάκη και προσληφθέντα από τον κ. Μακρή στην Παναχαϊκή από τον οποίο πήρα τις μετοχές. Η Χερσόνησος ήταν μία ομάδα που είχαν ακυρωθεί τα δελτία. Όταν κατάλαβα ότι ο Τσακογιάννης κάνει κουμάντο, τον πήρα πίσω (σ.σ. τον Σταθάκη) για να κρατήσω τις ισορροπίες.
Οι νέες αναφορές του Αλέξη Κούγια, έφεραν την παρέμβαση και του Πέτρου Σταθάκη: «Ώρα να φεύγεις Αλέξη... Μέχρι τότε είχε κάνει έγγραφο ότι δεν θέλει Αθηναίους διαιτητές και μετά παίζουμε με Αθηναίους διαιτητές. Πάμε στην Ρόδο και τελείωσε με εννέα παίκτες. Κάναμε 10 νίκες. Να μην μειωθεί η προσπάθεια των παικτών» και συνέχισε απευθυνόμενος στον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής: «Σε προκαλώ να βρεθούμε οι δυο μας απέναντι, να κοιταζόμαστε και να πούμε αλήθειες για τις κασέτες και τις έλεγες μετά τις 9 Μαρτίου, ποιος στις έδωσε. Ποιος σε βοήθησε και να μιλήσουμε για την πλαστογραφία; Καλέστε με και να είναι και αυτός «παρών» και να τα πούμε. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το θέμα της Χερσονήσου. Αυτά που είπε για την Κόρινθο, εν μέρει, ο Κούγιας έχει δίκιο. Αλλά ότι κατηγορεί τα έχει κάνει ο ίδιος. Οι φωτογραφίες είναι από το κινητό του Χριστακόπουλου που κατηγορήθηκε από την πλαστογραφία και δουλεύει ακόμα και σήμερα στην ομάδα. Είχαμε ειδοποιηθεί από τον κ. Κουρίδη στις 11 Απριλίου, όταν παίξαμε στην Χερσόνησο, αν ο Κούγιας ήξερε το πρόβλημα της Χερσονήσου είχε ένα λόγο παραπάνω να κάνει την δωροδοκία γιατί αν έκανε ένσταση μετά θα άνοιγε ο ασκός του Αιόλου.
Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε: «Έρχονται οι κασέτες και ξαφνικά εμφανίζεται ο Σταθάκης. Χωρίς κανένα στοιχείο και καμία δίωξη, έρχεται ο Κάτσης και ασκεί την δίωξη. Χωρίς να υπάρχει δικογραφία. Προσπαθώ να δω τι γίνεται. Επικοινωνώ με τον Πιλάβιο. Μου λέει μην έρθεις εδώ. Δίνουμε ραντεβού στο Ψυχικό. Του λέω: «τι κατάσταση είναι αυτή». Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Τσακογιάννη. Λέω: «Τι στήσιμο είναι αυτό. Αυτό που έγινε θέλω να το δείτε με σοβαρότητα». Μου λέει: «Αλέξη δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Μόνο ο Μαρινάκης μπορεί να σώσει τη κατάσταση. Μόνο ο Μαρινάκης. Στο λέω ευθέως».
Να σας πω ότι τα πρακτικά υπό τον Κατσή εξαφανίστηκαν... Έγινε να βγει η απόφαση ένα μήνα και τελικώς αθωώθηκε η Παναχαϊκή και εγώ και η ομάδα τιμωρήθηκε με -5 βαθμούς. Με ένα σκεπτικό που δεν υπάρχει στον κόσμο. Δεν υπήρχε άλλη λύση. Είτε έπρεπε να υποβιβαστεί ή να αθωωθεί. Το έκαναν αυτό, όταν είμαι ο μοναδικός μάρτυρας στην υπόθεση των στημένων. Με το μυαλό το δικό τους θεωρούν ότι ακυρώνομαι. Η έρευνα για αυτούς τους Εισαγγελείς από τον Άρειο Πάγο είναι πολύ συγκεκριμένα. Ο κ. Φάκος, τότε, κάνει έφεση στην απόφαση του Κατσή και λέει ότι είναι παράνομη. Με συνοπτικές διαδικασίες, αυτοί που δήλωσαν ότι αυτό ήταν παράνομο, αποπέμπονται από την ΕΠΟ και φεύγουν οι δύο καλύτεροι Έλληνες Εισαγγελείς, οι Φάκος και Αντωνακάκης».
Κάπου εκεί, η τηλεοπτική εκπομπή ολοκληρώθηκε και ο κ. Κούγιας υποστήριξε πως θα επιστρέψει σε νέα εκπομπή για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του…
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger