E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκαρει ο αριθμος των παιδαριστιων τελευταια-αναγνωριστε τους παιδιφιλους

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012



Το νούμερο σοκάρει...53 παιδεραστές εντοπίστηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια. Ανθρωποι και επαγγελματίες υπεράνω κάθε υποψίας....

Ο προϊστάμενος του τμήματος Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, δηλώνει πως «Οι χρήστες της παιδικής πορνογραφίας συμπεριφέρονται ακριβώς όπως οι ναρκομανείς. Ζητούν σχεδόν με απόγνωση αυτό που τους καταστρέφει» και συνεχίζει "δεν βρίσκει άλλο τρόπο σεξουαλικής διέγερσης πέραν της παρακολούθησης ταινιών με παιδάκια. Του φαίνεται μάλιστα και κοινωνικά αποδεκτό αφού το ίδιο κάνει και η σύντροφός του"

«Μετά το εμπόριο όπλων και των ναρκωτικών, η τρίτη πηγή παγκόσμιου παράνομου πλουτισμού είναι η παιδική πορνογραφία» εξηγεί ο κ. Σφακιανάκης, γεγονός που ερμηνεύει και το πλήθος των σχετικών sites που κυκλοφορούν ελεύθερα.

Πώς να τους αναγνωρίσετε

Σύμφωνα με αστυνομικούς, παιδοψυχολόγους, οι παιδεραστές ανήκουν σε μια ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπων. Πρόκειται για άτομα που έχουν ιδιαίτερη ικανότητα να ασκούν επιρροή πάνω στα λιλιπούτεια θύματά τους. Δεδομένου ότι οι παιδόφιλοι σπάνια επιτίθενται σε ένα παιδί χωρίς να το γνωρίζουν, τις περισσότερες φορές προέρχονται από το στενό τους περιβάλλον. Στις περισσότερες περιπτώσεις δρουν βάσει μελετημένου σχεδίου. Μαθαίνουν λεπτομέρειες για τα θύματά τους και χτίζουν σχέση εμπιστοσύνης.

Σε μεγάλο ποσοστό είναι ευυπόληπτοι επιχειρηματίες, ακόμη και παντρεμένοι με παιδιά, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς είναι άτομα υψηλού μορφωτικού επιπέδου.

Το 99% των παιδεραστών χρησιμοποιεί το ίντερνετ για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα ένστικτά του. Αν και η Ελλάδα δεν αποτελεί κομβικό σημείο στο παγκόσμιο σκηνικό, τα κρούσματα αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και κάθε φορά αποκαλύπτονται φωτογραφίες και βίντεο με όλο και πιο σκληρό περιεχόμενο.

Άλλωστε ο τζίρος από τη συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα σε παγκόσμιο επίπεδο ανέρχεται ετησίως σε ένα δισ. ευρώ.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger