E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 13 Νοεμβριου 2012

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κριός
21/3-20/4
Αγαπητέ Κριέ, όταν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να καθυστερείς τις υποθέσεις σου. Σήμερα είναι καλό να δεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω σου και να μην κάνεις πίσω από ανασφάλεια ή φόβο. Μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αρκεί να πάρεις κάποια στιγμή το ρίσκο και μην συνεχίζεις τον δρόμο της πεπατημένης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μίλα με τον σύντροφό σου. Μόνο έτσι θα βελτιώσεις τα σημεία που σε δυσαρεστούν στη σχέση σου. Ούτε εδώ θα σε ωφελήσει η αναβολή. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, το σύμπαν δουλεύει για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Αξιοποίησε το και βοήθησε το δυναμικά, για να έχεις άμεσα θετικό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, δείξε μεγάλη προσοχή στα άτομα που σε περιβάλλουν και σε όσα τους εκμυστηρεύεσαι. Μην ανοίγεσαι και μην προκαλείς. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα όσο περισσότερο γίνεται.







Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει σε πολύ καλή φόρμα, αγαπητέ Ταύρε. Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου για να τακτοποιήσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις και μην υποχωρήσεις μπροστά στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, ο ερωτισμός σου βγαίνει αβίαστα. Πέρνα όμορφα με το ταίρι σου ή, αν είσαι μόνος σου, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που επιθυμείς. Διώξε την ανασφάλεια και ζήσε τον έρωτα χωρίς αναστολές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει περίφημα φίλε Ταύρε, και κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί, αν δείξεις εγκράτεια και προνοητικότητα. Αλλά ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, μην αποθαρρύνεσαι γιατί σύντομα θα κινηθούν όλα όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και, αν αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκα, θα είσαι σύντομα σε μια καλύτερη κατάσταση.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Ενώ γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις και ποιές κινήσεις είναι προς όφελός σου, αγαπητέ Δίδυμε, η ανασφάλεια που σε κυριεύει δεν σε αφήνει να προχωρήσεις σε πράξεις. Σήμερα, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσεις αυτές τις φοβίες και να κινηθείς δυναμικά, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Μην αφήσεις το άγχος και τα νεύρα να δημιουργήσουν πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή, φίλε Δίδυμε, και κυρίως ηρεμία γιατί σήμερα είναι πιθανές κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, άνοιξε τα μάτια σου και θα διαπιστώσεις ότι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που και εσένα σε γοητεύσει, έχεις άλλες επιδιώξεις από το άτομο σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες όμως θα πρέπει να ληφθούν μετά από πολύ σκέψη, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε παγίδες. Άφησε τις αλλαγές για άλλη στιγμή, που ο κυβερνήτης σου θα κινείται σε κανονική πορεία και δεν θα σε μπερδεύει. Προς το παρόν, επικεντρώσου στο οικονομικό πλάνο, που ακόμα έχει πληγές από το παρελθόν.






Καρκίνος
22/6-22/7

Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που διανύεις, αγαπητέ Καρκίνε, και σύντομα θα δεις τις θετικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να αρπάξεις κάθε ευκαιρία και να προωθήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και καιρό. Πάντως η διάθεσή σου είναι καλύτερη κι αυτό σε κάνει ανίκητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, δείξε μεγαλύτερη κατανόηση και ενδιαφέρον προς τον σύντροφό σου και θα δεις πως όλα θα φτιάξουν. Είναι στο χέρι σου να νιώσεις καλύτερα, ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, καθώς οι προσκλήσεις που θα δεχτείς αυτό το βράδυ θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλό είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Είναι κρίσιμη κάθε σου κίνηση, γι’ αυτό μην φέρεσαι επιπόλαια. Στα οικονομικά, τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να μην αγχώνεσαι.






Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Λέων, θα σε βρει μπλεγμένο σε ένα σωρό υποθέσεις και αρκετά προβληματισμένο για το πώς να κινηθείς. Απόφυγε τις υπερβολές και φρόντισε τα βήματά σου να είναι μετρημένα. Ένα τη φορά και όχι όλα μαζί! Έτσι θα μπορέσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα, που σε αυτή τη φάση είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, σήμερα ο σύντροφός σου χρειάζεται τη βοήθειά σου, φίλε Λέων. Φρόντισε να είσαι εκεί για να του την προσφέρεις. Αν αυτό το διάστημα δεν έχεις ταίρι, η αποψινή βραδιά είναι κατάλληλη για φλερτ. Μην την αφήσεις να σε βρει στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα δεις πως τα θέματα που σε απασχολούν, εξελίσσονται υπέρ σου. Μην αρνηθείς κάποιες νέες συνεργασίες, γιατί θα σου βγουν σε πολύ καλό. Τα οικονομικά σου σε έχουν αγχώσει αρκετά. Δραστηριοποιήσου πιο έντονα από ό,τι συνήθως και βρες τρόπους να καλύψεις χρέη που σε βασανίζουν.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα κινείσαι σε λεπτές ισορροπίες και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, λόγω των εξελίξεων που θα προκύψουν στους βασικούς τομείς της ζωής σου και θα σε εκπλήξουν. Από τη μία δεν πρέπει να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν μέσα από τα χέρια σου χωρίς να κάνεις κάτι, απ’ την άλλη δεν πρέπει να παρασυρθείς από κρυφές παγίδες και να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, η σημερινή Τρίτη σε γεμίζει ερωτισμό και σε κάνει ακαταμάχητο απέναντι στον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε χαρούμενες ειδήσεις από ένα πρόσωπο, που έχετε γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και σας έχει γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου φίλε Παρθένε, συγκεντρώσου σε όσα έχεις να τελειώσεις και μην αφήσεις τις υποθέσεις των γύρω σου να σε αποσυντονίζουν. Προσοχή στα χρήματα που ξοδεύεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να βγεις από τον προγραμματισμό σου.






Ζυγός
23/9-22/10

Κάποια πράγματα θα σε εκνευρίσουν σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ. Κυρίως θα σε αναστατώσει το γεγονός ότι η εξέλιξη των πραγμάτων οφείλεται κυρίως σε δικές σου λανθασμένες κινήσεις. Πρόσεξε να μην αφήσεις τα νεύρα να σε παρασύρουν, γιατί έτσι θα χαλάσεις ολόκληρη την ημέρα. Συγκεντρώσου και πάρε πάλι τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να ολοκληρώσεις όσα έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις μέσα στη σχέση σου. Δώσε έναν άλλο αέρα ή δώσε ένα τέλος σε όσες καταστάσεις σε έχουν κουράσει και σου βγάζουν την αρνητική σου πλευρά. Πάντως είναι καιρός να κάνεις κάτι! Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, απόψε βγες με καλούς φίλους και άσε το άγχος και την πίεση μακριά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, φίλε Ζυγέ, και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες. Τα νεύρα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Στα οικονομικά, ξεκίνα με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και φρόντισε να ξεμπερδέψεις με κάποια νομικά ή φορολογικά θέματα, που έχεις παραμελήσει.






Σκορπιός
23/10-22/11

Κάθε σου κίνηση σήμερα θα είναι επιτυχημένη, αγαπητέ Σκορπιέ. Η διάθεσή σου είναι καλή και μάλιστα έχεις την όρεξη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γεγονός που θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο το κέφι. Με την Σελήνη στο ζώδιο σου να σε ευνοεί, σκέψου τι θέλεις και απλά κυνήγησέ το!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, όλα πηγαίνουν καλά στη σχέση σου και μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα, με συζήτηση και διάλογο. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, η σημερινή βραδιά σου ανοίγει προοπτικές για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου οι υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτό σε γεμίζει άγχος και πίεση, φίλε Σκορπιέ. Όμως, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις όσα έχεις στο μυαλό σου και δεν θα πελαγώσεις χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην παρασυρθείς σε επιπόλαιες κινήσεις και αγορές, που δεν σου είναι απαραίτητες.






Τοξότης
23/11-21/12

Αρκετά προβληματισμένο σε βρίσκει η σημερινή μέρα, αγαπητέ Τοξότη, και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην πάρεις λανθασμένες αποφάσεις, που δεν θα μπορείς να διορθώσεις αργότερα. Οι ικανότητές σου είναι τέτοιες, που δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα. Άλλωστε, θα δεις πως και οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί, για να σε βοηθήσουν και να στηρίξουν τις ενέργειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και θα νιώσεις ικανοποίηση από τη σχέση σου. Ακόμα κι αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που θα σε ενδιαφέρει πραγματικά. Μέχρι τότε, μην απομονώνεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί δεν υπάρχει λόγος να μελαγχολείς άδικα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, φίλε Τοξότη, ή να σκεφτείς γύρω από συνεργασίες, που θα σε ωφελήσουν στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου είναι κάπως στάσιμα, αλλά σύντομα θα εξελιχθούν και πάλι υπέρ σου. Αρκεί βέβαια να βάλεις και εσύ το χεράκι σου, για να διατηρήσεις κάποιες ισορροπίες.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, ακολούθησε σήμερα πιστά το πρόγραμμά σου και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, όποιο εμπόδιο κι αν παρουσιαστεί μπροστά σου. Όλα κινούνται υπέρ σου! Γενικά, αυτή η περίοδος θα σε ανταμείψει για όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλύτερα να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση να πλησιάσεις το ταίρι σου και να του δείξεις το ενδιαφέρον, αλλά και τα συναισθήματά σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, διανύεις μια περίοδο που η γοητεία σου θα είναι έντονη και ακαταμάχητη. Βγες λοιπόν έξω, φλέρταρε και ερωτεύσου ελεύθερα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά και νέες συνεργασίες θα έρθουν να δώσουν μια ακόμα ώθηση στην καριέρα σου, φίλε Αιγόκερε. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες ή νομικές υποθέσεις, για να κινηθείς με μεγαλύτερη χαλαρότητα τις επόμενες ημέρες.






Υδροχόος
20/1-19/2

Φίλε Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να σε οδηγήσει η λογική και όχι το συναίσθημα. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να καθυστερούν, λόγω του ανάδρομου Ερμή, αλλά η ανυπομονησία μόνο σε λάθη θα σε οδηγήσει. Μείνε λοιπόν συγκεντρωμένος, γιατί θα παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες, που αν η κρίση σου είναι θολωμένη, δεν θα καταφέρει να διακρίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα δεις τα πράγματα να καλυτερεύουν και να μένουν πίσω κάποια προβλήματα, που σε απασχολούσαν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, βγες με καλούς φίλους και πέρνα όσο πιο χαλαρά γίνεται. Όταν είσαι καλά, τα φλερτ σου χτυπάνε την πόρτα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αγαπητέ Υδροχόε, και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κάποιες συνεργασίες ή προτάσεις, θα σου δώσουν νέες προοπτικές και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου θέλουν έλεγχο, γιατί έχεις παρασυρθεί σε έξοδα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η ανυπομονησία δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ. Δείξε εξυπνάδα και ηρεμία και κυρίως μην παρασύρεσαι από κάποια λόγια ή κινήσεις του παρασκηνίου, που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Στην πραγματικότητα, όλα κινούνται υπέρ σου αλλά χρειάζονται το χρόνο τους. Δώσε τον, χωρίς να δυσανασχετείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, μίλα με επιχειρήματα στο ταίρι σου για όσα δεν σου αρέσουν και μην υποχωρείς στα ζητούμενά σου. Οι λύσεις θα βρεθούν, αν είσαι ειλικρινής και τίμιος στις κουβέντες σου και δεν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Για εσένα που έχεις βαρεθεί την μοναξιά, σύντομα θα προκύψει μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα προκύψει σήμερα και μην κάνεις πίσω σε τίποτα. Όλα εξελίσσονται πολύ θετικά για εσένα και οι ιδέες σου, ακόμη μία φορά, εντυπωσιάζουν τον περίγυρό σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου, με λίγη προσοχή μπορούν να πάρουν τα πάνω τους.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger