E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΤΡΑΓΩΔΙΑ Πατερας, μητερα, γιος πνιγηκαν για να σωσουν τον σκυλο τους!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012


Η οικογένεια Κουλιάν δε φανταζόταν ποτέ ότι η βόλτα δίπλα στη θάλασσα θα κατέληγε σε τραγωδία. Όμως για την 57χρονη Μαίρυ Ελένα Σκότ, τον 54χρονο Χάουαρντ Κουλιάν και τον 16χρονο γιος τους Γκρέγκορι Τζέιμς Κουλιάν το παιχνίδι με τον αγαπημένο τους σκύλο στην παραλία ήταν το τελευταίο.
Ο Γκρέγκορι πέταξε λίγο πιο μακριά ένα ξύλο που έτρεχε για να πιάσει ο πιστός σκύλος της οικογένειας, το οποίο έπεσε μέσα στη θάλασσα. Το κατοικίδιο βούτηξε χαρούμενο να το φέρει πίσω στον έφηβο όμως τα κύματα ύψους τριών μέτρων το παρέσυραν. Βλέποντας τη σκηνή ο 16χρονος έπεσε κι αυτός στα ορμητικά νερά για να σώσει τον σκύλο του, φωνάζοντας τον πατέρα του να ακολουθήσει.

Ο 54χρονος βούτηξε με τη σειρά του να βοηθήσει και παρότι ο νεαρός κατάφερε να βγει σώος στην ακτή, μη βλέποντας τον πατέρα του που είχε σκεπαστεί από τα κύματα ξαναμπήκε στη θάλασσα με τη μητέρα του για να τον εντοπίσουν. Στην ακτή είχαν παραμείνει η αδερφή του Γκρέγκορι κι η κοπέλα του οι οποίες ανήμπορες να αντιδράσουν παρακολουθούσαν έντρομες τον αγώνα των τριών μελών της οικογένειας να παλεύουν με τα κύματα. Όταν τελικά κάποιος περαστικός είδε την δραματική σκηνή και κάλεσε τις τοπικές αρχές ήταν ήδη πολύ αργά. Οι διασώστες ανέσυραν τις σορούς των γονιών από τον ωκεανό, ενώ ο 16χρονος αγνοείται αλλά θεωρείται νεκρός από τις αρχές. Ειρωνεία της τραγικής υπόθεσης είναι ότι ο σκύλος κατάφερε και βγήκε σώος μόνος του από τη θάλασσα.

http://www.tuned.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger