E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Καινε» τα ροζ ντοκουμεντα με πολιτικους και επιχειρηματιες

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012


“ Τρέμουν πολιτικοί και επιχειρηματίες που έχουν αδυναμία ... στο ίδιο φύλο ”
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο περιλαμβάνει γνωστούς Έλληνες πολιτικούς και επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν προτίμηση στο ίδιο φύλο, φέρεται να έχει στη διάθεσή του ο γνωστός ιστότοπος Wikileaks.

Τα αρχεία που περιλαμβάνουν κορυφαία ονόματα της επιχειρηματικής και πολιτικής ζωής του τόπου αντιστοιχούν σε ένα εξόχως σκανδαλιστικό φωτογραφικό υλικό σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει ότι στα χέρια της CIA βρίσκονται πληροφορίες και συνομιλίες που μπορούν να «κάψουν» πολύ γνωστούς Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες και άλλους. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «τα σκάνδαλα αναμένεται να προκαλέσουν σοκ στην ελληνική κοινή γνώμη».

Τα ντοκουμέντα του Wikileaks, σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα που επικαλείται δημοσίευμα της «Espresso», προέρχονται από αναφορές Αμερικανών διπλωματών και αξιωματούχων οι οποίοι έχουν υπηρετήσει στην Αθήνα με μοναδική αποστολή να ερευνήσουν την προσωπική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών. Εκτός από τις φωτογραφίες, σύμφωνα πάντοτε με το δημοσίευμα υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες ανάμεσα σε κορυφαία πολιτικά στελέχη με άνδρες ερωτικούς συντρόφους, των οποίων η ζωή έχει γίνει φύλλο και φτερό, από την παιδική τους ηλικία.

http://www.periodista.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger