E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκανδαλο στο Χολυγουντ: Εκανε σεξ με Ελβις Πρισλεϊ, Ντιν Μαρτιν και Γκαρι Κουπερ!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012




Αδίστακτη και αχόρταγη στο κρεβάτι η Ελίζαμπεθ Μοντγκόμερι δεν είχε αφήσει αρσενικό του Χόλυγουντ να μην το παρασύρει στα σεντόνια της… Πρώτο θέμα συζήτησης στα στέκια της αμερικανικής show biz έγινε σήμερα η νέα βιογραφία της ηθοποιού που έγινε σούπερ σταρ χάρη της θρυλικής σειράς Bewitched.
Η βιογραφία παρουσιάζει μια γυναίκα με δύο πρόσωπα, ένα παρόμοιο με εκείνο της καλής συζύγου και νοικοκυράς που βλέπαμε στη διάσημη σειρά κι ένα που… δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.
Η πρωταγωνίστρια κουνούσε τη μύτη της και έκανε μάγια στη μικρή οθόνη αλλά σύμφωνα με το νέο βιβλίο… κάτι ανάλογο πρέπει να έκανε και στην κανονική ζωή της. Αλλιώς δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς τις πιπεράτες λεπτομέρειες της ερωτικής της ζωής που βγήκαν σήμερα στη φόρα.
Η Μοντγκόμερι λάτρευε τα κακά παιδιά του Χόλυγουντ και παρότι είχαν ορδές θαυμαστριών στη διάθεσή τους εκείνη κατάφερνε να τους μαγέψει. «Θύματά» της φέρονται να έχουν πέσει οι πιο περιζήτητοι άντρες του Χόλυγουντ, ανέμσά τους ο Έλβις Πρίσλεϊ, ο Ντιν Μάρτιν και ο Γκάρι Κούπερ!
Η κόρη του θρύλου Ρόμπερτ Μοντγκόμερι όμως έπασχε από το «σύνδρομο του πατέρα» και στην προσπάθειά της να βρει τον τέλειο διάδοχό του πολλές φορές ερωτευόταν διάσημους άντρες πολύ μεγαλύτερούς της. Πολλοί από αυτούς όμως είχαν προβλήματα διαχείρισης του θυμού τους με αποτέλεσμα να την κακοποιούν σωματικά και ψυχολογικά.
«Μάγευε όποιον άντρα έβλεπε μπροστά της αλλά συνήθως έμπλε με προβληματικούς χαρακτήρες, σίγουρα όχι με καλά παιδιά. Πάντοτε έψαχνε να βρει το κακό παιδί, προφανώς για να πάει κόντρα στον πατέρα της», λέει ο συγγραφέας Herbie Pilato του«Twitch Upon A Star».
«Μπορεί να είχε αστραφτερές Bentleys, βίλα στο Beverly Hillsκαι εκατομμύρια στον λογαριασμό της αλλά δεν μπορούσε να νικήσει τη σκοτεινή της πλευρά», τονίζει ο βιογράφος και αποκαλύπτει ότι στις αρχές των 60s απέκτησε μια πολύ στενή σχέση με τον πρόεδρος John F Kennedy: «Ό τι και αν έγινε μεταξύ τους δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί η Ελίζαμπεθ κρατούσε το στόμα της ερμητικά κλειστό».
Η Μοντγκόμερι ήταν 62 ετών όταν πέθανε από καρκίνο το 1995. Είχε παντρευτεί τέσσερις φορές και αποκτήσει τρία παιδιά από τον τρίτο της σύζυγο, ο οποίος βέβαια ήταν ο παραγωγός του Bewitched (Bill Asher)! Νωρίτερα είχε θυελλώδη σχέση με τον σκηνοθέτη Ρίτσανρ Μάικλς με αποτέλεσμα να διαλύσουν και οι δύο τους γάμους τους.
Με τον Γκάρι Κούπερ ερωτεύτηκαν τρελά –σύμφωνα με τον βιογράφο- ενώ πολύ δυνατή σχέση είχε και με τον επίσης μεγαλύτερό της Ντιν Μάρτιν. Ο Πρίσλεϊ ήταν πιο κοντά στην ηλικία της και την διεκδίκησε με πάθος. Όταν ο σύζυγός της τον έπιασε να τη φλερτάρει του έκανε σκηνή και ο Πρίσλεϊ τον έβρισε φωνάζοντάς τον μπροστά σε όλο τον κόσμο «μαλάκα»!

http://www.pkool.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger