E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Και τωρα κυριε Παπαφιγκο;

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012


Γράφει για τα χάλια του δικαστικού συστήματος ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Ένας προφυλακισμένος που αθωώθηκε για ληστεία αφέθη ελεύθερος, ενώ υπήρχε ένταλμα προφυλάκισής του και για την κατηγορία της δολοφονίας των δύο αστυνομικών τής ΔΙΑΣ την 01.03.2011. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι παραξενεύτηκαν με την παραγγελία αποφυλάκισης και ζήτησαν τηλεφωνικώς διευκρινίσεις από την Εισαγγελία, η οποία τους είπε ότι δεν έχει γίνει λάθος και ότι πρέπει να αφήσουν ελεύθερο τον αθώο λαθροπολίτη κατά πως ορίζει το Σύνταγμα αυτής της ευνομούμενης πολιτείας
Τάδε έφα ο γκουρού τού σωφρονιστικού συστήματος Αντώνιος Αραβαντινός, από τον οποίον πληροφορήθηκα, επίσης, ότι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες φυλακών-Εισαγγελίας για υπηρεσιακούς λόγους δεν μαγνητοφωνούνται. Αν είναι δυνατόν να μαγνητοφωνούνται οι σοβαρές  υπηρεσιακές τηλεφωνικές επικοινωνίες. Έχουν και οι υπηρεσιακοί παράγοντες προσωπικά δεδομένα, έστω και αν αυτά αφορούν στην άσκηση υπηρεσιακών καθηκόντων. Ουάου!!!

Πάντως, ο Αραβαντινός εκστόμισε, φρονώ, την πιο πετυχημένη  ατάκα της μεταπολίτευσης:
«Κάποτε επί τέλους πρέπει ν’ αδειάσουν τα σύννεφα από ανθρώπους που πέφτουν απ’ αυτά».
Εσύ κύριε Παπαφίγκο που είχες ενδοιασμούς  για να βάλεις την υπογραφή σου στην ταφόπλακα του ελληνικού λαού, αλλά τελικά την έβαλες για να μας πεις απλώς ότι αυτό είναι στα μείον σου, ούτε τώρα ένοιωσες την ανάγκη να παραιτηθείς;  Ήσουν  και συ απορροφημένος από την έκβαση του γιδογκρούπ; Και αυτή η λεξούλα που λέγεται «ευθιξία»; Ακόμη κι’ οι δήθεν αριστεροί την έχετε ξεχάσει;

Πάντως, η περίπτωση μου θύμισε αδελφό τού πατέρα μου, ο οποίος υπηρετούσε το 1922 τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό, αλλά ανά εξάμηνο πήγαινε ο χωροφύλακας στον παππού μου και  αναζητούσε τον θείο με ένταλμα σύλληψης για ανυποταξία. Κι’ ο παππούς κοίταζε τον χωροφύλακα περίεργος δείχνοντάς του γράμματα που τούστελνε ο γιος του από το Αιγαίο.  90 χρόνια πέρασαν, χωρίς το κράτος να έχει βρει τη χαμένη σοβαρότητά του. Μόνο κάτι παράνομα ραντεβουδάκια έκλεινε με την ιστορία.

Μήπως ο Αλ Καπόνε ήταν τελικά αγγελούδι; Παράνομο εμπόριο έκανε και τζόγο πούλαγε, ενίοτε δε «καθάριζε» μερικούς ενοχλητικούς που απεπειρώντο να του φάνε τη μπίζνα που είχε στήσει. Εν τέλει το κράτος των ΗΠΑ τον συνέλαβε και τον μπουντρούμιασε για φοροδιαφυγή. Στην Ελλάδα η ληστοσυμμορία τού εργολαβοπολιτικού συμπλέγματος έχει «καθαρίσει» μέχρι στιγμής 3.000 Έλληνες πολίτες, εξ αυτών που έχουν την προδιάθεση και ροπή προς αυτοχειρία, όπως μας ενημέρωσαν τιτάνες της ψυχιατρικής επιστήμης, έχει εξαθλιώσει το 75% του ελληνικού λαού που έχει, ως φαίνεται, ροπή και προδιάθεση προς την εξαθλίωση, και θωπεύει 3.000.000 λαθροπολίτες, αλλά οι πράξεις του αποκαλούνται  «σωτηρία». Έχει δε ως αποστομωτική απάντηση το επιχείρημα ότι διαθέτει τη λαϊκή νομιμοποίηση της 17.06.2012.

Εσείς που τότε ψηφίσατε αυτό που δήθεν δεν θέλατε μ’ ακούτε; Πάντως, μη μου πείτε ότι ψηφίσατε για να έχετε υπουργό Δικαιοσύνης τον κλαψοτέτοιο κ. Παπαφίγκο και Οικονομικών την ποντικομαμή κ. Στουρνάρα. Ούτε ότι ψηφίσατε για να πάρει ο Σάλλας την ΑΤΕ και ν’ αυξηθούν οι φόροι των πολύτεκνων με ταυτόχρονο πετσόκομμα όλων των μισθών και συντάξεων.
Πρέπει επειγόντως να εφεύρουμε το αδίκημα του εργολαβοπολιτικού συμπλέγματος, το οποίο αντιστοιχεί στη φοροδιαφυγή τού Αλ Καπόνε.

Σωτήριος Καλαμίτσης

Υ.Γ. Πάντως, να σημειώσω ότι μάλλον έχουν περάσει 18μήνες από την προφυλάκιση του συγκεκριμένου, οπότε βάσει του Συντάγματος δεν θα μπορούσε να συνεχισθεί η προσωρινή κράτησή του.

http://taxalia.blogspot.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger