E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ 16χρονη στην Κρητη αυτοπυροβοληθηκε για να γλιτωσει απο το μαρτυρικο γαμο!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012


Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 16χρονο κορίτσι που αυτοπυροβολήθηκε στις Απεζανές και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση  σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Η κοπέλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της στο σπίτι όπου την πήγε ο πατέρας της για να την προφυλάξει από τον βίαιο δεύτερο σύζυγο της.
Το κορίτσι βρίσκεται σε καταστολή ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μια σφαίρα καρφωμένη στο λαιμό με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της κατάστασής της.
Όπως αναφέρει  το prismanews.gr το κορίτσι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.
Η κοπέλα είχε ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της, χώρισε και πανρεύτηκε ξανά πριν λίγο καιρό ωστόσο ο δεύτερος σύζυγος ήταν πολύ κατώτερος των περιστάσεων αναφέρουν οι πληροφορίες.
Ο εν λόγω κύριος φαίνεται ότι δε δίσταζε να απλώνει τα χέρια του και να χτυπά τη 16χρονη όποτε του εκανε κέφι.
Ωστόσο σε αυτό είχε γίνει μάρτυρας και ο πατέρας της που πριν από μερικές μέρες έφτασε στο σημείο να καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.
Τότε ο πατέρας του κοριτσιού, χωρίς δεύτερη σκέψη, το πήρε και το πήγε στην περιοχή των Απεζανών, πάνω από την Πόμπια , όπου είχε μία μάντρα για πρόβατα προκειμένου να το προφυλάξει από το βίαιο σύζυγο.
Εκεί όμως η 16χρονη φαίνεται ότι δεν άντεξε από τα όσα είχε περάσει, και θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της ... με τις γνωστές, τραγικές εξελίξεις !

http://www.radar.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger