E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H Ferrari κρατησε τον Μασα

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η Ferrari ανακοίνωσε την παραμονή του Φελίπε Μάσα στο Μαρανέλο. Ο Βραζιλιάνος οδηγός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2013.









Ανακοίνωση είχε τάξει η Ferrari, ανακοίνωση έβγαλε! Η Scuderia επισημοποίησε την παραμονή του Φελίπε Μάσα στην ομάδα για ακόμα μια σεζόν.

Μετά από αμφισβήτηση μηνών εξαιτίας των άσχημων επιδόσεων του, ο Βραζιλιάνος παρουσιάστηκε βελτιωμένος στους τελευταίους αγώνες και κράτησε τη θέση του.

Μετά τη δεύτερη θέση που πήρε στη Σουζούκα άρχισαν να ακούγονται ολοένα και περισσότερο οι φωνές περί παραμονής του, ας μη ξεχνάμε πως του έχει πλέξει το εγκώμιο και ο Φερνάντο Αλόνσο.

 Την περασμένη Κυριακή (14/10) ο Μάσα τερμάτισε τέταρτος στην Κορέα, η Ferrari πέρασε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών και ο Βραζιλιάνος εξασφάλισε το συμβόλαιο με τη διασημότερη ομάδα στη Φόρμουλα 1.

"Η Scuderia Ferrari ανακοινώνει πως ανανέωσε το συμβόλαιο με τον οδηγό Φελίπε Μάσα μέχρι το τέλος του 2013", αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Ο Μάσα αγωνίζεται στη Ferrari από το 2006. Έχασε τον τίτλο των οδηγών το 2008 για ένα βαθμό από τον Λιούις Χάμιλτον στο θρυλικό πλέον βραζιλιάνικο Grand Prix. Το 2009 τραυματίστηκε σοβαρά στο ουγγρικό Grand Prix, επέστρεψε το 2010, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βγει από τη σκιά του Αλόνσο.

Μετράει έντεκα νίκες στην καριέρα του στη Φόρμουλα 1 σε 168 συμμετοχές. Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν πολλοί οι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν: Πρώτα ο Σέρχιο Πέρες τον οποίο ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο χαρακτήρισε άπειρο και ο Μεξικανός κατέληξε στη McLaren, στη συνέχεια ο Μαρκ Γουέμπερ που επέλεξε να παραμείνει στη Red Bull, ο Χέικι Κοβαλάινεν, ο Πολ ντι Ρέστα και τελευταία ο Νίκο Χούλκενμπεργκ που θεωρείται σίγουρη η μεταπήδηση του στη Sauber.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger