E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η «αθωα» καθηγητρια της Ζουμπα ειναι πορνη πολυτελειας και εκβιαστρια [σεξι φωτος]

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


Η 29χρονη Αλέξις Ράιτ είναι πρωταγωνίστρια αυτού που μάλλον θα εξελιχθεί στο σκάνδαλο της χρονιάς. Ως ιδιοκτήτρια ενός ελίτ Zumba στούντιο στο Μέιν, δίπλα ακριβώς στην έπαυλη της οικογένειας Μπους, φρόντισε να κάνει σεξ και να βιντεοσκοπήσει κάθε της συνεύρεση με τοπικούς παράγοντες και σταρ που έχουν σπίτια στην περιοχή.
Τα αμερικάνικα μίντια τρίβουν τα χέρια τους με την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς συνδυάζει μια σέξι πρωταγωνίστρια, ένα πολυτελές σκηνικό (η ειδυλλιακή πόλη του Κενέμπουνκ στο Μέιν) και πάνω από 20 επώνυμους πελάτες που φημολογείται ότι περιέχει το μαύρο βιβλιαράκι της Αλέξις.
Καθώς επίσης και μια σειρά βίντεο που πόσταρε η ίδια -ακατανόητο το γιατί- σε διάφορα πορνοσάιτ, τα οποία την δείχνουν να χορεύει γυμνή ζούμπα ή να χρησιμοποιεί ένα γλειφιτζούρι ως ερωτικό αξεσουάρ.
Πρωταγωνιστές του σκανδάλου είναι η 29χρονη Αλέξις Ράιτ, που έπεισε όλους στην κλειστή κοινότητα για την αθωότητά της με το που μετακόμισε εκεί, καθώς επίσης και ο 57χρονος Μάρκ Στρόνγκ -που πόζαρε ως σύντροφός της- και ο οποίος φρόντιζε να βιντεοσκοπεί τους πελάτες.
Ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που το ζευγάρι πλησίαζε νέους πελάτες, με την Αλέξις να τους στέλνει «κατά λάθος» γυμνόστηθες φωτογραφίες της και μετά να τους παίρνει τηλέφωνο για να ζητήσει συγνώμη για το μπέρδεμα.
Η πλεκτάνη αποκαλύφτηκε όταν ο ιδιοκτήτης, εκνευρισμένος από τα βογγητά που ακούγονταν και τους πολλούς άντρες πελάτες του στούντιο, κάλεσε την αστυνομία. Αυτή την στιγμή η Αλέξις κατηγορείται για 109 διαφορετικές περιπτώσεις πορνείας.





Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger