E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ προεδρο του ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


Τι έγινε κ. Βενιζέλο και άλλαξες ρότα?
Δεν υπάρχει ντροπή καθόλου. Άρχισες να είσαι αντίθετος με τις απαιτήσεις της τρόϊκας και με όλα αυτά που μας ζητάνε αυτοί οι ελεεινοί προστάτες μας  και μας λες τώρα ότι παίζει (η τρόϊκα), με την φωτιά και όχι μόνο!
Ξέχασες που μας έλεγες σαν υπουργός οικονομικών,  μαζί με τον κ. Παπαδήμου, ότι θα καταστραφούμε και θα πεινάσουμε, δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, δεν θα έχουμε λεφτά να πάρουμε πετρέλαιο κ.λπ. κ.λπ., αν δεν ψηφίσουμε το 2ο μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση και θεωρούσες τον εαυτό σου σωτήρα της Ελλάδος! γιατί κουρεύτηκε το χρέος μας επί υπουργείας σου και τα χειρίστηκες πολύ ωραία όλα.
Μας έλεγες ότι βρισκόμασταν ένα βήμα προ της ολοκληρωτικής καταστροφής (και ευτυχώς που βρεθήκανε και αυτοί οι χριστιανοί να μας βοηθήσουν).
Τα ίδια και τα ίδια εδώ και τρία χρόνια τώρα και η καταστροφική πορεία της Ελλάδος και του λαού της συνεχίζεται, εξ΄αιτίας της ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, λανθασμένης και κατευθυνόμενης πολιτικής, όλων υμών, με πρωτεργάτη τον Παπανδρέου τον πρωθυπουργό της ντροπής και της προδοσίας της χώρας και του λαού της.
Εσύ δε προσωπικά βαρύνεσαι με πολλά πολιτικά σκάνδαλα και όσο πάει και βγαίνουνε στη φόρα και άλλα, που τελειωμό δεν έχουν.
Εγώ αν ήμουνα στη θέση σου, για να σώσω έστω την λίγη αξιοπρέπεια που θα μου είχε απομείνει, θα αποχωρούσα όσο πιο ήσυχα και ανώδυνα μπορούσα να το κάνω, αλλά από ότι φαίνεται δεν υπάρχει ίχνος ντροπής σε σένα, όπως δεν υπάρχει και σε πάρα πολλούς άλλους εκεί μεσα στη Βουλή που θέλεται να το λέτε λίκνο της Δημοκρατίας, ενώ κανονικά θα έπρεπε να το λέγατε λίκνο της διαφθοράς, της ρεμούλας και των προσωπικών σας συμφερόντων. Έτσι το καταντήσατε.
Τα σκάνδαλα και το φαγοπότι συνεχίζετε για εσάς και τους δικούς σας και ποσώς σας ενδιαφέρει, αν 440.000 παιδιά υποσιτίζονται στη χώρα μας και αν πολίτες ψάχνουν τους κάδους απορριμάτων να βρούνε κάτι να βάλουν στο στόμα τους.
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
IOANNIS MENGOS
Martabräustr. 8
82256 Fürstenfeldbruck
Deutschland

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger