E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καιτη Γαρμπη: «Εκανα πλαστικη στο... για τον αντρα μου»!

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


Αποκαλυπτική και ειλικρινής σε συνέντευξή της η Καίτη Γαρμπή στο fthis.

Μίλησε για τη σχέση του Διονύση Σχοινά με την Έλλη Κοκκίνου, για την υποτιθέμενη διαφορά ηλικίας τους και για τις πλαστικές!
Η σχέση του συζύγου της με τηνΈλλη Κοκκίνου έχει ακουστεί πολύ, κυρίως μετά τις φήμες ότι ηΈλλη έμαθε ότι... τη χωρίζει οΔιονύσης Σχοινάς, από την τηλεόραση, βλέποντας το σύντροφό της να κάνει πρόταση γάμου στηνΚαίτη Γαρμπή.
Ποια η σχέση των δύο γυναικών, πρώην και νυν; «Άρχισα να βλέπω την Έλλη με συμπάθεια από τότε που έκανε το παιδί. Κατάλαβα ότι εμείς που έχουμε κάνει παιδιά γινόμαστε καλύτερες, είμαστε μαμάδες, ξέρεις τι τίτλος είναι αυτός; Δεν θα μπορούσα να δω την Έλλη ως πρώην του Διονύση πια. 


Είναι μια κοπέλα που έχει ένα παιδί και έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Και την άκουσα να μιλάει για το παιδί της πολύ γλυκά, πολύ ζεστά… Έχουν περάσει 15 χρόνια πια. Το να συζητάμε τέτοια πράγματα είναι λίγο αστείο. Εκείνη την εποχή ακουγόντουσαν κάποια πράγματα που προκαλούσαμε εμείς, αλλά τώρα πάει, τέλειωσε», δήλωσε ηΚαίτη.
Όσο για τη διαφορά ηλικίας με το Διονύση Σχοινά και τα κακεντρεχή σχόλια εκείνη απάντησε: «Τώρα ο Διονύσης που έχει άσπρα μαλλάκια, τι λένε τώρα;»
Για τις πλαστικές, ενώ από τη μία δήλωσε ότι τις φοβάται και ότι δεν πάει να διορθώσει ένα σημάδι, από την άλλη αποκάλυψε ότι «Δεν βγήκα με κανένα χωνί να το πω. Έκανα πλαστική στήθους και το έκανα για τον Διονύση, που είχε εκφράσει την επιθυμία. «Πω πω οι γυναίκες που…», έλεγε. «Οι γυναίκες που ε; Θα σε φτιάξω εγώ», είπα και το έκανα!»



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger