E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αρνηθηκε να γινει πορνη και την αποκεφαλισε η πεθερα της

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ήταν 20 ετών και μόλις 4 μήνες παντρεμένη. Η μοίρα της όμως τη «γέννησε» στο Αφγανιστάν. Κι εκεί φαίνεται πως οι γυναίκες εξακολουθούν να μην έχουν δικαίωμα στη ζωή (τους).

Είναι άλλη μια ιστορία φρίκης. Μια ιστορία που δε μπορεί να «χωνέψει» κανείς. Ένα 20χρονο κορίτσι, η Μαχ Γκολ, αρνήθηκε να ακολουθήσει τη διαταγή του άντρα της και να γίνει πόρνη. Και το πλήρωσε με τη ζωή της. Ο άνδρας της τη σκότωσε, η μητέρα του κι ένας έφηβος την αποκεφάλισαν! 

Το άψυχο σώμα της κοπέλας πετάχτηκε σε χαντάκι. Η αστυνομία συνέλαβε τον έφηβο Νατζιμπουλάχ που αποκεφάλισε τη γυναίκα στην περιοχή Γκοζαρά, του δυτικού Αφγανιστάν στις 15 Οκτωβρίου.

Ενώ ο ρόλος του εφήβου ερευνάται, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η πεθερά της κοπέλας έχει κρυφτεί και είναι άγνωστο πού βρίσκεται.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων η Γκολ δολοφονήθηκε από το σύζυγό της γιατί αρνήθηκε να οδηγηθεί στην πορνεία. Ήταν τέσσερις μήνες παντρεμένη.

Νωρίτερα τον Οκτώβριο μια Αφγανή αποκεφαλίστηκε από έναν διοικητή τοπικής πολιτοφυλακής στη βόρεια επαρχία Κουντούζ. Ο δράστης συνελήφθη ύστερα από 10 ημέρες αλλά τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger