E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Μαϊμου» φυσιοθεραπευτης βιαζε τους ανδρες ασθενεις του

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


Οι πόνοι χαμηλά στην πλάτη νεαρού άνδρα ο οποίος είχε προηγουμένως επισκεφθεί τον φυσιοθεραπευτή του Ρομπέρτο Μπενάτι στο Βαρέζε της Ιταλίας, τον έβαλαν σε σκέψεις. «Μήπως μου έκανε τίποτα περίεργο;», αναρωτήθηκε χωρίς ωστόσο να δώσει σημασία καθώς του είχε τυφλή εμπιστοσύνη. 


Όταν όμως τον κάλεσαν οι αρχές για να καταθέσει για μια υπόθεση «μαϊμού» φυσιοθεραπευτή τότε άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Πήγαινα σε εκείνον γιατί όλοι μου μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια κι όταν μου πρότεινε μία ειδική μέθοδο που θα ενίσχυε τη θεραπεία που έκανα, δεν είχα καμία αμφιβολία» είπε ο άνδρας. Όμως η μέθοδος αυτή την οποία ο «φυσιοθεραπευτής» είχε ονομάσει «εσωτερική λαβή», δεν ήταν άλλη από το να ναρκώνει τους γυμνασμένους νεαρούς άνδρες που τον επισκέπτονταν και έπειτα να τους βιάζει. Την αποκάλυψη έκανε άθελά του ένας νεαρός αθλητής που είχε πάει με τους γονείς του στον χώρο του Μπενάτι όταν ξύπνησε από τη νάρκωση ουρλιάζοντας από τον πόνο. Τότε οι γονείς του έντρομοι μπήκαν στο δωμάτιο όπου αντίκρισαν τον «φυσιοθεραπευτή» γυμνό από τη μέση και κάτω, να βρίσκεται πάνω από τον γιο τους κι αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

Ενας άλλος άνδρας κατέθεσε τη δική του εμπειρία λέγοντας ότι «μου είχε δώσει κάτι να κοιμηθώ, όμως ξύπνησα καθώς πονούσα. Τον είδα να φορά μόνο την ιατρική του ρόμπα, μου έδωσε ένα χάπι και αμέσως μετά αποκοιμήθηκα». Στο σύνολό τους δέκα άνδρες βιάστηκαν από τον Μπενάτι, ο οποίος φωτογράφιζε τα θύματά του και κατηγορείται για σεξουαλική βία, καταχρηστική άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, απάτη, φοροδιαφυγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Παρόλα αυτά ο…ειδικός κατάφερε να διαφύγει από τη χώρα σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο και τώρα οι αρχές τον αναζητούν.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger